Kituri si produse profesionale de la Nolia, pentru manichiura impecabila

 

Nolia Shop pune la dispozitia celor interesati o gama vasta de produse profesionale destinate realizarii de manichiura/pedichiura. Vorbim de consumabile implicit, de ustensile si produse variate pentru a pregati unghiile, a corecta forma acestora si pana la punctul final de a le da culoare si stralucire.

Pentru cunoscatoare este un aspect de baza ca in realizarea unei manichiuri sau pedichiuri sa fie folosite produse testate, in functie de consistenta acestora si de rolul lor. Tehnica este baza, cunoasterea detaliilor fiind un alt element ce face diferenta. Concret, cele care opteaza pentru manichiura cu gel spre exemplu se pot confrunta cu diverse probleme - unghii rupte, gel crapat etc. - daca nu sunt alese produsele corecte in functie de fiecare caz. Din fericire, la Nolia produsele sunt testate in prealabil.

Produsele vin la pachet cu detalii despre folosire

Chiar si cand vine vorba de o persoana cu experienta, utilizarea unui produs nou inseamna negresit o alta poveste. Unul din avantajele de cumparare de la Nolia se refera si la faptul ca produsele sunt testate si vin la pachet cu toate detaliile de utilizare. Fiecare gel este prezentat dupa repere ce tin de vascozitate, consistenta, grad de acoperire, saturatia culorilor si timpul de polimerizare.

Vorbim despre gama de produse de calitate germana; vezi aici detalii.

Livrare internationala

Nolia Shop nu este doar pagina de prezentare cu un vast catalog de produse, ci si magazin online dedicat tuturor celor interesati de produse de nisa. Poate fi la fel de bine furnizor pentru cele care lucreaza in salon sau experimenteaza acasa manichiura ca la salon. In orice caz, poate livra si international daca este cazul. Acest lucru spulbera deci orice bariera si face ca publicul larg sa poata avea acces facil la produse si consumabile din gama profi.

De la kituri la geluri - o varietate de tipuri de la cele de constructie la cele color - sau lichide, baze si topuri, Nolia pune la dispozitie tot ce este necesar pentru a practica arta pe unghii.

Sub deviza „Beauty is incomplete without a perfect manicure” Nolia isi asteapta doritoarele pentru comenzi in cadrul paginii oficiale. Ofertele curente includ si buy back.