Jazz creeaza o noua executie din campania „Cand este important pentru tine” pentru Provident

Jazz continua campania “Cand este important pentru tine” a brandului Provident cu o noua executie lansata in data de 17 august 2013.

Campania din aceasta toamna spune povestea unor parinti care remarca pasiunea fetitei lor pentru pian si aleg sa o sustina sa isi urmeze talentul cu ajutorul unui imprumut de la Provident.

„Frumusetea noii platforme de comunicare „Cand este cu adevarat important pentru tine” consta in faptul ca vorbeste despre oportunitatile, planurile, dorintele oamenilor si cum ele pot fi aduse la viata chiar si atunci cand traiul de zi cu zi aduce presiuni financiare. Este o platforma care indeamna oamenii sa se bucure de viata si sa fie optimisti. Si sursa de inspiratie pe care am avut-o atunci cand am creat campania au fost tocmai povestile reale ale clientilor Provident.  Asa a aparut si executia „Pianul”: am transformat o poveste reala intr-un spot TV cu o mare incarcatura emotionala. Radu Muntean (regizorul) ne-a ajutat sa trasformam cele 30 de secunde in cateva secunde de bucurie autentica pentru fetita care si-a putut urma pasiunea.” , spune Loredana Banica, Client Service Director la Jazz.

De mare ajutor in filmarea spotului a fost fetita care a jucat rolul principal si care este pianista de talie internationala.

„Pe platou, in toate scenele cu pianul, Ioana ne-a cantat cu adevarat, ceea ce a transformat aceasta filmare intr-o experienta pe care nu o voi uita niciodata. Intre duble ramaneam cu totii nemiscati ascultand-o cum canta. Astfel iti dai seama cat de importante sunt aceste oportunitati pentru oameni si cat de mult conteaza sa le poti sustine la momentul potrivit” povesteste Marilena Barliga, Senior Marketing Manager, Provident.

Campania continua si in online, unde vedem cum mama ajunge sa se bucure de succesul fetitei  la un concert international la Venetia.

Agentie: Jazz. Casa de productie: Multimedia Est. Regizor: Radu Muntean.

Echipa Provident: Departamentele de Marketing si Comunicare.

Despre Provident Parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF) - lider internaţional în furnizarea de credite de consum la domiciliu - Provident Financial România este prima instituție financiară nebancară care, pe un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani, a lansat în 2006 în România împrumutul la domiciliu: clienții pot primi în maximum 48 de ore sume mici, acordate pe termen scurt, fără garanţii şi birocraţie. Acordarea împrumutului şi încasarea ratelor se face în confortul propriei locuinţe, prin intermediul agentului Provident.

Despre Jazz Agentia Jazz s-a format in 2012 din entuziasmul unei echipe formata predominant din oameni seniori de a crea comunicare care sa ii emotioneze si distreze pe romani. Dupa multi ani petrecuti in aceasta echipa, talentele diverse ale fiecaruia se armonizeaza perfect pentru a crea proiecte cu rezultate rapide pentru branduri. La Jazz conteaza talentul, pasiunea si autenticitatea oamenilor si nu metodele si sistemele care ingradesc efervescenta individuala. Jazz lucreaza pentru Baneasa Shopping City, Grand Cinema Digiplex, Danone, Dr Oetker, Heineken (Desperados si Ciuc Radler), Provident, Panfoods (Amigo), Reckitt Benckiser (Vanish), Starfoods (Lay’s)