Inform Media a inceput colaborarea cu Nuggad cea mai mare platforma de targetare predictiv c

Nugg.ad este considerata cea mai mare platforma de targetare predictiv comportamentala din Europa si permite o alta abordare a unor anumite grupuri de utilizatori din mediul online, divizati in functie de profilul social-demografic si interesul pentru un anumit produs. Sursele utilizate pentru targetare sunt informatiile obtinute in urma unui sondaj si informatiile obtinute din comportamentul utilizatorilor in sistemul de navigare. Toate acestea sunt evaluate de serviciul Nugg.ad. Prelucrarea datelor unui utilizator este anonima, confidentiala si se realizeaza in timp real.

 

“Suntem foarte incantati de noul nostru partener, Inform Media. Piata de publicitate online din Europa Centrala si de Est este literalmente in expansiune si sunt sigur ca solutiile de targetare comportamentala oferite de noi vor contribui in mod semnificativ la o crestere a eficientei atat in cazul performantei cat si a campaniilor de branding”, spune Stephan Noller, CEO nugg.ad.

  

„Activam zi de zi pe o piata care e intr-o continua schimbare. Nevoile clientilor cresc si odata cu ele, provocarea de a fi mereu la inaltimea asteptarilor acestora. Platforma de targetare predictiv comportamentala furnizata de Nugg.ad ne va ajuta sa stabilim anumite obiective si sa furnizam solutii reale pentru clientii nostri; va creste vizibilitatea brandului si va imbunatatii campaniile CPC si rata de conversie. Deasemenea, nu trebuie neglijat ajutorul oferit utilizatorilor portalurilor noastre, prin dozarea cantitatii de publicitate livrata”, spune Monica Trusca, CEO Inform Media Digital Romania si Ungaria.

 

 Principalele activitati ale Inform Media Ungaria si România sunt presa scrisa si online. Compania oferã utilizatorilor un numãr mare de resurse ºi funcþionalitãþi constând în informaþii utile, servicii, o  gamã largã de oferte de vânzare pentru toate tipurile de clienþi,  forumuri specializate ºi  conþinut editorial original.

 

In ultimii 2 ani, Inform Media a devenit un jucator semnificativ pe piata on-line din Romania, produsele din portofoliu  inregistrând o crestere semnificativa datorita traficului direct si  achiziþiilor. In prezent, acesta este unul dintre principalii jucatori in piata de publicitate online atat in Romania cat si in Ungaria.

 

Solutiile de targetare predictiv-comportamentala oferite de Nugg.ad  vor imbunatati controlul asupra publicitatii online, vor livra campania publicitara catre publicul tinta potrivit, vor aduce noi modalitati de monetizare a continutului si implicit vor genera noi venituri.

platforma targetare predictiv-comportamentala Inform Media nugg.ad