Inchirieri auto 7 locuri si masini automate - MVM Rent a car Timisoara

Daca doriti sa inchiriati o masina, moderna si fara limita de km la cele mai mici preturi din Timisoara atunci a-ti ajuns la locul potrivit. MVM Rent a car Timisoara doreste sa-si faca cunoscute serviciile sale de rent a car si va pune la dispozitie masini la preturi ieftine incepand de la 10 euro pe zi pentru masina inchiriata. In acest pret sunt incluse toate taxele necesare ( asigurare obligatorie, asigurare CASCO, rovinieta).

Firma noastra din Timisoara sa nascut din dorinta de a va oferi inchirieri auto in aeroport Timisoara si inchirieri masini Timisoara ieftin precum si autoturisme rent a car, oferta putind studiata pe pagina http://mvmrentacar.ro/masini-de-inchiriat-timisoara/

Datorita faptului ca avem un parc auto foarte mare cu masini de inchiriat in Timisoara suntem convinsi ca vom gasi impreuna o masina care sa satisfaca toate nevoie dumneavoastra.Dispunem de masini de inchiriat cu 7 locuri si autoturisme cu cutie automata.

Activam in acest domeniu de inchirieri auto Timisoara iar prioritarea pentru noi este satisfacerea nevoilor clientilor prin oferirea serviciilor de rent a car in Timisoara pastrand un raport calitate pret adecvat.

Va punem la dispozitie un parc de masini, autoturisme si microbuze marcile cele mai populare precum Toyota, Chevrolet, Citroen,  Fiat, Hyundai, Opel, Renault, Ford, Skoda si Dacia de clasa mica, medie si mare adaptate nevoilor si necesitatilor fiecarui client, masini intretinute si dotate cu accesoriile necesare, trusa medicala de prim ajutor, triunghi reflectorizant, vesta avertizoare iar ca extraoptiuni va oferim scaun de copil, navigator GPS sau portbagaj suplimentar montat pe masina. 

Masinile pot fii predate in aeroportul Traian Vuia Timisoara sau in oras. Preturile masinilor variaza in functie de sezon, numarul de zile de inchiriere si in functie de tipul masinii inchiriate.

Clientii fideli beneficiaza de anumite gratuitati, km nelimitati sau accesorii gratuite. Indiferent daca sunteti cetatean roman sau strain, persoana fizica sau juridica, nu trebuie decat sa ne contactati si impreuna vom gasi solutia potrivita pentru Dumneavoastra. MVM Auto Timisoara inseamna rent a car pentru orice buzunar.Masinile noastre sunt in permanenta verificate si in stare optima de functionare avand cauciucuri adecvate sezonului .

Pentru rezervari online puteti accesa  non-stop site-ul http://mvmrentacar.ro sau sunati la telefon 0722990870, disponibil si in Whats App.

rent a car timisoara-inchirieri masini

rent a car timisoara-inchirieri masini

rent a car timisoara aeroport inchirieri auto 7 locuri inchirieri masini cutie automata