Inchiriaza o masina de la Go To GlobalCar si beneficiaza de avantaje

Nu mai este o noutate faptul ca din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru servicii de rent a car in ultima vreme, fiind o modalitate mult mai eficienta, dar si mai avantajoasa la pret. Pentru cei care calatoresc foarte des dintr-o tara in alta, prefera un mijloc de transport aerian, iar la destinatie ii asteapta masina pe care au inchiriat-o.

Mai mult decat atat, la momentul actual gasim si foarte multe agentii ce ofera masini spre inchiriere, dar vin de asemenea cu pachete avantajoase, incepand de la pret pana la flota de masini. O astfel de agentie este si goto-globalcar.ro.

Ce ofera agentia Go To GlobalCar

Cu Go To GlobalCar varianta de inchiere este avantajoasa. Echipa de aici ofera asigurare full CASCO pentru fiecare masina pe care o pune la dispozitie spre inchiriere. In plus, o vei prelua cu rezervorul plin, deci poti porni la drum fara probleme. Flota de masini este destul de vasta de unde cei interesati pot alege in functie de ceea ce au nevoie.

Iar daca vor sa plece intr-o vacanta cu intreaga familie, atunci agentia pune la dispozitie si varianta de a-si lua animalele de companie cu ea. Preturile de inchiriere sunt foarte avantajoase si dupa cum bine stim, daca o persoana inchiriaza o masina pe o perioada mai lunga de timp atunci si costul va fi mai redus. Toate masinile din cadrul acestei agentii sunt dotate standard cu aer conditionat, ABS, radio-cd si alte optiuni pentru un confort optim.

Agentia Go To GlobalCar vine cu avantaje pentru clientii interesati de aceste servicii, fiind de asemenea foarte transparenti. Tocmai de aceea, clienti privati, dar si companiile multinationale apeleaza la serviciile de aici.

Serviciul de rent a car este tot mai cautat, chiar si de cei care au propria masina acasa. Daca pleaca intr-o vacanta in Romania, iar masina proprie nu este atat de incapatoare pentru toata familia, atunci aleg o una din flota de masini de aici.

Descoperiti avantajele pe care le ofera echipa Go To GlobalCar.

Date de contact: office@goto-globalcar.ro