In 2012, MIDOCAR sarbatoreste 20 de ani de existent pe piata auto din Romania. Anul 20 MIDOCAR se an



La intaiul sediu din Bd. Maresal Prezan, zona Aviatorilor, MIDOCAR le-a adus romanilor primul Audi 80 si primul Volkswagen Passat, in 1992. 

Tot in 1992, MIDOCAR a avut primele standuri Volkswagen si Audi la expozitiile TIBCO si TIB din Bucuresti, iar in 1994 a pus bazele APIA, fiind co-fondator al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor Auto.

Compania a evoluat odata cu timpul, astfel incat astazi isi deruleaza activitatea in doua locatii – Otopeni si Vitan.  Dupa 20 de ani de activitate, putem spune cu mandrie ca avem capacitatea si experienta necesare pentru a oferi servicii complete, de la consultanta in alegerea modelului si a unei solutii de finantare cat mai convenabila, la servicii de intretinere si reparatii, precum si consiliere in vederea schimbarii autovehiculului, prin sistemul Buy Back.

Anul 20 MIDOCAR este simbolul intregii istorii a companiei, construita cu ajutorul clientilor, colaboratorilor si al echipei. De aceea, in 2012 au fost pregatite momente speciale pentru toti cei care au facut posibila aniversarea duodecimalului MIDOCAR.

Pentru a celebra cum se cuvine acest eveniment important, a fost nevoie de un simbol, o imagine inedita care sa aminteasca pe tot parcursul anului, dar si in viitor, de momentul MIDOCAR, anul 20. Astfel, ne-am intors cu placere in trecut, in 1992, atunci cand cunoscutul caricaturist Mihai Stanescu ne-a onorat pentru prima oara, oferindu-ne un logo semnat de domnia sa.  Asadar, si pentru celebrarea a 20 de ani, Mihai Stanescu a acceptat sa fie parte a sarbatorii MIDOCAR, semnand logo-ul aniversar.  




Clientii si partenerii nostri trebuie sa se astepte la numeroase surprize, actiuni si oferte de pret, pentru ca ei au facut posibila recunoasterea calitatii serviciilor MIDOCAR pe piata auto.

MIDOCAR le multumeste tuturor pentru implicarea, profesionalismul si sustinerea de care dau dovada neintrerupt de douazeci de ani!

 



Despre MIDOCAR

Infiintat in 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen si Audi de pe piata din Romania.

In prezent MIDOCAR este dealer si service autorizat al marcilor Volkswagen si Audi in Romania, oferind o gama de servicii complete (pre-vanzare si post-vanzare) pentru marcile comercializate. Totodata, cartea de vizita a MIDOCAR cuprinde service Skoda, autovehicule de ocazie si servicii buyback sub marca Weltauto, precum si leasing prin MIDOCAR LEASING IFN. Toate acestea inseamna,  pe langa profesionalism si promptiudine, o disponibilitate accentuata si oferirea unor solutii personalizate pentru clientii proprii.

MIDOCAR isi desfasoara activitatea in Bucuresti in cele doua locatii MIDOCAR Otopeni si MIDOCAR Vitan.

 

Link-ul de transfer de mai jos contine logo-ul aniversar MIDOCAR Anul 20

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-10jan-71dd3bdaba54a2b.zip

midocar audi volkswagen clienti oferta