iGlow - un e-shop pentru iubitorii de hair & beauty

Orice schimbare la nivel corporal vine la pachet cu o schimbare a starii de spirit. O schimbare pozitiva, de multumire, bine si fericire. In acest  scop este nevoie de produse necesare pentru fiecare parte a corpului si pentru fiecare serviciu in parte, realizat chiar acasa sau la salon de un profesionist in domeniu. Acesti stilisti sau profesionisti care lucreaza la salon au si ei nevoie, la randul lor, de produse profesionale. Pentru toate aceste necesitati exista o solutie pe numele sau iGlow.

Acesta este un e-shop care dispune de categorii de produse vaste, pentru fiecare serviciu din sfera hair & beauty, precum si de accesoriile aferente sau consumabile. O comanda aduce la usa tot ce este necesar pentru o schimbare de look cu adevarat observabila.

Spa de la cap pana la picioare 

Atunci cand timpul nu este prietenos si nu permite vizita la salon, fiecare trebuie sa realizeze acasa diferite necesitati. In acest scop, iglow.ro prezinta clientilor fiecare categorie in parte, astfel incat cautarea produselor sa fie mult mai simpla si mai rapida.

Incepand cu produsele pentru curatarea tenului si a pielii si continuand cu elementele esentiale de hidratare, laptele de corp disponibil pe site este elementul ideal. Chiar si uleiul pentru masaj poate fi potrivit sa detensioneze muschii dupa o saptamana grea de munca.

Manichiura trebuie sa fie mereu curata si aranjata, de aceea o pila si un buffer nu trebuie sa lipseasca. Pentru cele care vor sa isi incerce skilluri cu privire la talentele de manichiuriste, pot gasi chiar si lampa UV, pentru unghiile cu gel.

Pentru epilare sunt mai multe variante disponibile dintre care fiecare poate alege cea potrivita pentru ea. Sunt mai multe tipuri de ceara in acest scop, cat si benzi. Pentru ca pielea sa nu se irite, dupa fiecare proces de acest gen este necesar un ulei hidratant, care poate veni la pachet cu acestea. Chiar si sprancenele au un rol foarte important pentru figura fetei, iar cele care au goluri de par la nivelul acestora pot opta sa le vopseasca. iGlow dispune de vopsea pentru sprancene, de diferite nuante.

Toate acestea, alaturi de produse pentru coafor si multe altele sunt la cateva click-uri distanta. Accesati site-ul pentru a vizualiza toate produsele disponibile.

Contact:

0765 440 337

0748 338 273.

iglow.ro