Iata cele mai noi boxe portabile la preturi speciale!

Poate printre cele mai puternice senzatii pe care le traim sunt acelea pe care le experimentam prin intermediul muzicii. Aceasta arta ne schimba perceptia, ne modifica starea de spirit si ne ajuta sa exprimam gandurile si sentimentele. Cu toate ca tehnologia a redefinit muzica pe parcursul anilor, aceasta inca joaca un rol foarte important in vietile noastre. 

Printre cele mai raspandite dispozitive audio ale prezentului, boxele portabile sunt caracterizate, in cele mai multe cazuri, prin versatilitate si design inedit. Datorita cererii foarte mari, aceste device-uri constituie un segment foarte mare in piata muzicii, iar producatorii incearca sa ofere modele cat mai specifice. Astfel, ai la dispozitie o uriasa oferta de boxe portabile mari, mici, ieftine, scumpe, metalice, colorate, cu WiFi sau Bluetooth, cu lumini sau rezistente la apa, tocmai pentru a putea satisface toate gusturile, situatiile de utilizare si preferintele. 

Un bun indicator al calitatii boxei portabile poate fi chiar pretul, insa cateodata platesti doar brand-ul. Pentru a gasi modelul ideal, va trebui sa cauti exact acea combinatie de functii si optiuni de care ai nevoie, un sunet clar si un bun raport calitate-pret. Pentru a-ti fi mai usor sa te orientezi printre sutele de modele disponibile, iata 5 boxe portabile pe care le vei gasi pe site-ul GadgetWorld.ro la un pret special: 

1. Boxa Bluetooth FM, Waterproof si Shockproof. Acest model este varianta potrivita pentru toate iesirile in aer liber. Ofera posibilitati multiple de redare a muzicii (radio FM, card microSD, Bluetooth sau AUX), iar calitatea sunetului este una exceptionala datorita basului puternic. In plus, boxa este rezistenta la apa, praf si socuri si are o autonomie de pana la 12 ore de redare continua.

2. Boxa portabila Bluetooth cu incarcare wireless telefon. Desi nu este cel mai potrivit device audio pentru iesirile in natura, aceasta boxa portabila are avantajele ei: design-ul elegant, minimalist, o recomanda atat pentru folosirea de acasa, cat si pentru evenimentele business. In plus, marele atu al acestui dispozitiv este ca permite incarcarea wireless a telefonului tau. Pur si simplu asezi smartphone-ul (care permite incarcare wireless) pe boxa, iar dimineata vei gasi bateria acestuia la 100%. Merita sa scapi de cabluri, nu-i asa?

3. Boxa Bluetooth ghiveci real pentru flori. Pentru cei care vor sa integreze perfect tehnologia in mediul inconjurator, acest gadget audio este creat pentru a fi folosit ca ghiveci de flori. Planteaza-ti muscata in aceasta boxa si surprinde-ti invitatii cu o sursa de muzica total neasteptata. In plus, poti folosi petalele sau frunzele plantei din ghiveci ca pe niste clape de pian. La atingerea lor, boxa va reda sunete clare si variate.

4. Boxa Bluetooth sunet 3D Quality, aurie. Acest model premium de boxa fara fir este cadoul perfect pentru seful sau colegul tau de serviciu, dat fiind faptul ca materialele din care este confectionata sunt de cea mai buna calitate. Design-ul acestei boxe este elegant (exterior metalic cu finisaj auriu), iar curelusa din piele ii ofera un plus de calitate. Pe langa functiile de ultima ora, precum 3D surround sound, bateria acestui device audio permite redarea muzicii timp de pana la 12 ore.

5. Boxa portabila Polk Audio Boom Swimmer Duo. Cea mai mare calitate a acestei boxe portabile este versatilitatea pe care o ofera. Acest model este proiectat pentru toate sporturile si activitatile in aer liber si este gandit sa reziste in orice conditii. Face fata la praf, apa, socuri si temperaturi diverse, iar cele doua posibilitati de prindere sunt de-a dretul ingenioase. Ii poti monta, in functie de situatie, o ventuza foarte puternica ce permite montarea pe orice suprafata lucioasa (gresie, faianta, tabla, sticla) sau o codita pe care o poti modela si lega in jurul oricarui stalp ori copac, sau o poti folosi ca picior de sustinere.

boxe portabile