Iata cateva recomandari de cadouri pentru barbati ideale in sezonul de vara!

Fie ca sarbatoriti un succes, aniversati un moment important sau serbati ziua lui, vrei ca interesul si afectiunea pe care i-o porti sa fie dovedite si prin intermediul darului pe care urmeaza sa i-l faci. In cazul in care cauti cadouri pentru barbati si timpul nu-ti permite sa colinzi fel si fel de magazine pentru a gasi varianta ideala, nu iti face griji! Gadgetworld.ro te va ajuta sa ii faci vara mai frumoasa punandu-ti la dispozitie o multime de cadouri pentru barbati potrivite oricarui stil, fie ca ii plac sporturile acvatice, fotbalul, muzica sau este pasionat de tehnologia imaginilor.

Pentru ca alegerea ta sa fie una usoara si inspirata, mai jos vei gasi o lista cu cateva dispozitive care imbina utilul cu placutul si distractia cu tehnologia, fiind exact pe gustul barbatilor.  

1.  Action camera sport HD, rezistenta la apa, biciclete. Cele mai potrivite cadouri pentru barbati sunt cele care le completeaza hobby-ul. Daca prietenul, fratele sau colegul tau sunt pasionati de ciclism sau chiar motociclism, acest gadget este ideal! Foarte solida, aceasta camera video poate fi prinsa chiar si pe ghidon si poate inregistra actiunea in orice conditii, fie ploaie sau ninsoare. Ajuta-l sa imortalizeze cele mai palpitante momente cu aceasta camera sport HD!

2. Casti wireless radio, FM Radio, 5 in 1, Quer. Bineinteles, portabilitatea este una dintre cele mai importante caracteristici, asadar includem in lista de cadouri pentru barbati aceste casti wireless cu o proprietate unica: aceea de a se conecta la alte dispozitive fara a folosi tehnologia Bluetooth. Au o baza care se leaga prin mufe RCA la dispozitivul care ruleaza muzica, iar baza emite semnalul catre casti. Mai mult, aceste casti pot fi conectate si cu fir, te pot ajuta sa iti monitorizezi copilul si iti permit sa asculti si radio FM.

3. Mini Proiector HD Android Wi-Fi Miracast. Campionatul Mondial de fotbal a inceput, asa ca fa-i o surpriza barbatului iubit si ofera-i posibilitatea sa urmareasca meciurile intr-un mod aparte! Completand cu succes catalogul de cadouri pentru barbati, acest dispozitiv permite utilizarea impreuna cu smartphone-ul, televizorul, laptopul sau orice alt device inteligent pe care-l ai. Experienta Mondialului nu va putea fi mai buna de atat!

4. Boxa portabila Polk Audio Boom Swimmer Duo. In lista de cadouri pentru barbati de vara aceasta trebuia inclus si un gadget pentru cei pasionati de muzica si activitati exterioare. Astfel, recomandarea perfecta pentru sezonul de piscina si plaja de anul acesta este boxa wireless rezistenta la apa, socuri si praf. Ai la dispozitie o paleta larga de culori din care sa alegi, iar cand nu o va folosi, vei putea sa o iei cu tine atunci cand vrei sa-ti asiguri relaxarea in timp ce stai in cada sau faci un dus lung.

5. Baterie externa portabila 10000 mAh M-Life. Nevoia de energie a dispozitivelor noastre inteligente este una foarte mare, asa ca aceasta enumerare a cadourilor perfecte pentru barbati include, cum era de asteptat, si o baterie externa foarte practica si de mare capacitate. Pe langa designul atragator, bateria vine insotita de 2 huse de transport (una pentru baterie si cealalta pentru cablul USB cu mai multe adaptoare), fapt ce completeaza calitatea acestui gadget foarte practic. Mai mult, elementele de siguranta cu care este prevazuta includ si functiile anti scurt-circuit, supraincarcare sau descarcare totala.

Daca nu vrei sa te limitezi la aceste sugestii, intra pe Gadgetworld.ro si rasfoieste intregul capitol de “cadouri pentru barbati”. Sigur vei gasi darul perfect la un pret imbatabil! 

cadouri pentru barbati