Iata 5 gadgeturi pe care le poti folosi zilnic

Lumea a cunoscut schimbari majore odata cu intrarea in noul mileniu, iar generatiile actuale, in urma dezvoltarii tehnologiei, si-au creat noi comportamente si obiceiuri. Modul in care gandim si comunicam, activitatile cotidiene si felul in care ne petrecem timpul liber difera foarte mult de acum 20 de ani. Aceste schimbari majore se datoreaza, in mare masura, produselor si device-urilor pe care le folosim. Smartphone-ul omniprezent, castile wireless, ceasurile si televizoarele inteligente sunt gadgeturi de care suntem tot mai apropiati, acestea fiind singurele cai de acces catre informatia de ultima ora si facandu-ne viata mult mai usoara. 

Pentru a realiza cat de utile ne sunt gadgeturile in viata de zi cu zi, in randurile urmatoare vei gasi 5 dispozitive care ofera cea mai simpla, comoda sau eficienta varianta de a intreprinde o anumita actiune.

1. Umidificator auto aromaterapie. Petrecem din ce in ce mai mult timp in masina din cauza serviciului, a traficului aglomerat sau a distantelor pe care trebuie sa le parcurgem frecvent, astfel incat confortul pe durata calatoriei este un aspect important. Putina apa si cateva picaturi din esenta favorita pot transforma simtitor atmosfera din habitaclul autoturismului tau folosind acest dispozitiv din seria gadgeturilor pentru masina. Se conecteaza simplu la priza auto (bricheta) a oricarei masini si, ca sa nu iti rapeasca posibilitatea de incarcare a telefonului, baza umidificatorului ofera doua porturi USB de incarcare rapida (2.1 A).

2. Boxa portabila bluetooth 2.1 + EDR, cu lumini. Aceasta boxa face parte din categoria de gadgeturi ieftine si de efect, fiind dotata cu un LED care contribuie la schimbarea ambientului. Sunetul de calitate este asigurat de difuzorul de 3W, iar autonomia este de aproximativ 5 ore. Boxa poate fi conectata prin Bluetooth la absolut orice dispozitiv inteligent, raza de actiune fiind de 10 metri, insa mai este dotata si cu o intrare de 3,5 mm. Designul inovativ si pretul surprinzator de mic recomanda aceasta boxa bluetooth si pentru lista de gadgeturi pe care sa le faci cadou atunci cand nu vrei sa pierzi prea mult timp colindand magazinele.

3. Casti bluetooth sport. Majoritatea gadgeturilor prezentului elimina neplacerile pe care le aveai la conectarea cu tot felul de cabluri si fire. Astfel, castile bluetooth sport ofera confortul maxim si permit ascultarea muzicii in conditii excelente chiar si in timp ce desfasori activitati fizice in aer liber. Acest gadget mai este dotat si cu functie hands-free, care iti permite efectuarea convorbirilor telefonice fara sa trebuiasca sa scoti smartphone-ul din buzunar sau rucsac.

4. Baterie externa 12000 mAh cu lanterna si LCD. Gadgeturile pe care le folosim au o singura problema: bateria trebuie reincarcata frecvent. Daca vrei un acumulator extern de mare capacitate, atunci acest powerbank de 12.000 mAh este modelul perfect pentru tine. Ofera doua porturi de incarcare, ecran LCD pentru afisarea informatiilor si o lanterna care te va ajuta in diverse situatii dificile.

5. Lampa de noapte LED cu senzor de miscare. In lista gadgeturilor utile vei gasi si un gadget ideal pentru casa oricui: aceasta lampa cu senzor de miscare si lumina blanda. Vrei sa ajungi la baie in toiul noptii fara sa aprinzi toate becurile din casa? Acest dispozitiv este solutia potrivita. Lumina pe care o emana nu deranjeaza ochii precum cea a unui bec normal, iar aceasta se stinge atunci cand te indepartezi. Designul este foarte atragator, in forma de frunza, astfel incat se potriveste perfect pe rafturile din biblioteca, perete, scarile din interiorul casei, dressing sau garaj.

Gadgeturile vor ramane mereu surprinzatoare si utile in activitatile zilnice, iar cele mai bune preturi pentru o gama extrem de variata de dispozitive high-tech le gasesti accesand Gadgetworld.ro. Fie ca vrei sa faci un cadou inspirat, fie ca vrei sa profiti de cele mai noi functii, intra acum si profita de campania de reduceri! 

gadgeturi