Home wellness - starea de bine îți va defini fiecare zi, cu Masatto

 

Masatto, un brand premium pe nișa fotoliilor de masaj, aduce în atenția publicului, colecții de fotolii de masaj care să redefinească experiența relaxării prin masaje. Mai mult decât a oferi șansa de a avea un fotoliu de masaj performant în intimitatea casei și mereu disponibil, Masatto pune pe tavă doritorilor un adevărat asistent, un maseur personal. Asta pentru că performanța și înalta tehnologie a fotoliilor de masaj fac posibil acest lucru.

Masatto, portalul tău în lumea relaxării

Home wellness este unul din conceptele de bază pentru colecțiile Masatto. Altfel spus, totul gravitează în jurul acestui țel și interes. Utilizatorul este realmente răsfățat de masaj, iar terapia de acest gen este una complexă. Programe manuale și automate, accesibile la o simplă apăsare de buton sau din telecomandă, funcții de precizie, combinate cu tehnologia de ultimă generație se ridică la înălțimea așteptările utilizatorului de clasă modernă.

Pentru că nu vă permite timpul să mergeți la spa sau la salon de masaj, la un terapeut expert în arta masajului, pentru că vă doriți intimitate și confort sporit, fotoliile de masaj Masatto sunt răspunsul potrivit.

Play your good mood

Fotoliile Masatto ascultă dorințele! La îndemâna celui care le utilizează, pe brațul fotoliilor cel mai adesea butoanele ce setează intensitatea și startul sesiunilor de masaj sunt estetic încorporate. În alte variante panoul de control este elegant așezat, dar și practic. Sunt și variante de fotolii de masaj cu funcții vocale sau care dispun de aplicație dedicată și control prin smartphone.

Este atât de ușor să setați preferințele și să dați start! Play your good mood pentru că de îndată ce începe să funcționeze, mecanismul din spate este imediat ajustat și va masa plăcut, precis, intens, extraordinar de măgulitor pentru simțuri.

Masatto în București și în țară

Poveștile sunt mai savuroase când sunt înțelese mai întâi de toate. Așadar experimentați în Casa Masatto sau orice showroom din orașele în care Masatto este prezent cum se simte un masaj în unul din fotoliile acestea. Testați gratuit 30 de zile și adaptați rutina zilnică la starea de bine! Când sunteți convinși de achiziție, un consultant Masatto vă poate fi ghid pentru finalizarea comenzii.

Masatto este prezent în București și alte  orașe ale țării - Cluj Napoca, Timișoara, Sibiu, Piatra Neamț.

Detalii în cadrul paginii oficiale.

 

Contact:

+40 756 478 789

contact@masatto.ro