Haine pentru copii pentru sezonul rece, sub 20 de Lei, doar la Liloo

Toamna a sosit si, odata cu ea, apare si nevoia de a innoi garderoba micutului tau, cu articole vestimentare mai groase, potrivite pentru anotimpul rece. Multi parinti sunt tentati sa cumpere haine pentru copii ghidandu-se doar dupa culori, imprimeuri sau modele, insa altele sunt criteriile cu adevarat importante. Hainele pentru copii trebuie sa fie confortabile, sigure pentru cei mici, din materiale de calitate si, daca se poate, sa nu coste o avere.

Liloo, magazin online ce produce haine pentru copii in Romania, produce articole vestimentare pentru prichindei de toate varstele, numai din fibre de calitate, folosind vopsele ecologice pe baza de apa si sisteme de prindere fara metale grele. In plus, toate hainutele de la Liloo sunt realizate in conformitate cu normele de siguranta aflate in vigoare la nivelul Uniunii Europene.

Cumparand haine pentru copii de la Liloo, nu mai stai la cozi in trafic sau in magazine, avand o gama larga de produse la doar un click distanta. Astfel, economisesti timp pretios, pe care il poti petrece alaturi de micutul tau, dar si bani, intrucat produsele Liloo sunt accesibile pentru toate buzunarele. Iata mai jos cateva haine pentru copii, de toamna, disponibile in oferta Liloo:

1. Salopeta cu maneca lunga si pantaloni cu botosei pentru bebelusi si nou nascuti (de la 19,98 Lei)

Destinate copiilor cu varste intre 0 si 2 ani, salopetele cu maneca lunga sunt foarte placute la atingere, comode si usor de imbracat, oferindu-le prichindeilor tot confortul de care au nevoie. Salopetele de la Liloo sunt realizate fie din bumbac, fie din catifea (cele mai groase) si se incheie fie in fata, fie pe lateral. Datorita versatilitatii design-ului, aceste salopete pot fi purtate atat in casa, cat si in aer liber. In plus, imprimeurile hazlii sunt realizate cu vopsea ecologica, astfel incat nu trebuie sa iti faci nicio grija cu privire la posibile reactii alergice ale celui mic.

2. Pantaloni de trening pentru copii si bebelusi (de la 14,88 Lei)

Pantalonii de trening, subtiri sau grosi, simpli sau flausati, sunt potriviti inclusiv pentru sezonul rece, iar purtandu-i, copilul tau se va simti in largul sau. Acesti pantaloni de trening asigura o tinuta confortabila si lejera, putand fi purtati atat afara, la joaca ori la plimbare, cat si in interior, acasa sau la gradinita. Materialul natural din care sunt create aceste haine pentru copii lasa pielea sa respire, dar si previne transpiratia in exces.

3. Tricouri cu maneca lunga pentru copii si bebelusi (de la 14,88 Lei)

La Liloo gasesti tricouri lejere si moi, cu imprimeuri amuzante, care vor deveni rapid hainutele preferate ale prichindelului tau. Aceste haine pentru copii sunt usor de purtat si de asortat pentru orice ocazie, putand fi purtate impreuna cu orice pantaloni sau fustita.

4. Pijamale de toamna si de iarna (de la 19,75 Lei)

In primul an de viata, copiii isi petrec cea mai mare a timpului dormind, motiv pentru care pijamalele reprezinta unele dintre cele mai importante haine pentru copii. Acestea trebuie sa fie moi si fine, lasand pielea sa respire si prevenind transpiratia. La Liloo, pijamalele sunt create din bumbac natural de calitate superioara si, daca sunt spalate conform instructiunilor de pe eticheta, vor fi foarte durabile. Atat pijamalele de toamna, cat si cele de iarna au maneci si pantaloni lungi, cele din urma fiind confectionate dintr-un material mai gros.

Daca micutul tau a crescut mult in ultimele luni si are nevoie de haine pentru copii noi pentru sezonul rece, te asteptam la Liloo. Pe langa articolele vestimentare din materiale de calitate superioara, sigure si confortabile, beneficiezi si de transport gratuit prin Posta Romana, la comenzi de peste 100 de Lei, si de livrare gratuita prin curier rapid, la comenzi mai mari de 200 de Lei.

Haine pentru copii

Haine pentru copii

haine pentru copii