Greseli de evitat atunci cand ai ramas in pana din motive necunoscute

Putini dintre noi se pot lauda ca au cunostinte de mecanica auto. Mai important este sa stim cand sa apelam la competentele unor specialisti atunci cand avem probleme cu autoturismul personal. Dar care sunt cele mai frecvente 6 greseli de evitat atunci cand ai ramas in pana din motive necunoscute?

Iata-le:

1.    Intri in panica, te cuprinde disperarea si nu mai gandesti logic.

2.    Suni pe cine nu trebuie si il intrebi ce sa faci.

3.    Incerci sa identifici natura avariei, urmand sfaturile de la telefon.

4.    Realizezi brusc ca motorul este ceva complet capsulat,fierbinte si total neprietenos.

5.    Accepti solutia tractarii si chemi in ajutor o cunostinta binevoitoare care se pricepe la orice.

6.    Te intrebi daca ai in portbagaj acea ”legatura flexibila omologata, de 3-5 metri” asa cum cere Codul rutier pentru tractari auto.

Care ar fi cea mai buna conduita atunci cand ne confruntam cu oprirea motorului din motive necunoscute,cand martorii de bord se aprind in cele mai nepotrivite momente sau cand toate necazurile apar pe timpul serii sau pe autostrada?

Raspuns: Folosesti datele de identificare ale firmei de tractari auto Bucuresti si soliciti ajutor specializat. Numai asa vei evita greseli stupide sau chiar periculoase.

Sa retinem ca acceptarea unei tractari auto improvizata poate avea consecinte grave care pot spori nota de plata finala. In acest caz, daunele pot depasi cu mult contravaloarea unor servicii oferite de firmele de tractari auto.

Recomandare

Fiti prevazatori si informati-va din timp, fara presiunea momentului, asupra celor mai bune oferte ale firmelor din domeniu. Luati aminte la experientele similare traite de altii, cititi comentariile de pe site-uri, comparati ofertele, notati-va tarifele practicate pentru tractari auto.

De ce sa alegem firma de tractari auto Bucuresti

Pentru ca lucreaza nonstop, pentru ca acopera cu prioritate zona Bucurestiului si a localitatilor limitrofe ale judetului Ilfov, pentru ca are experienta in domeniu si ofera servicii de calitate la preturi foarte avantajoase.

Tractari auto Bucuresti dispune de personal si de dotarile necesare pentru ca transportul autoturismului personal sa fie efectuat in conditii de siguranta, la orice ora, indiferent de conditiile atmosferice si de distanta.

Firma de tractari auto Bucuresti poate presta servicii de tractari auto pentru autovehicule aflate in urmatoarele situatii:

-         Autovehicule noi, avariate sau cu defecte la sistemul de directie sau frane

-         Autovehicule care intra in programul ”Rabla”, inclusiv pentru dezmembrari

-         Autovehicule neinmatriculate sau care necesita tractare catre sediile RAR si ITP

-         Autovehicule care trebuie tractate in regim de autostrada

-         Autovehicule noi sau second hand care trebuie transportate in Romania din tarile Uniunii Europene

In plus, firma tractari auto Bucuresti poate asigura tractari de camioane, transport de utilaje si/sau echipamente de diverse tipuri.

Cum secalculeaza preturile

Firma tractari auto Bucuresti practica preturi avantajoase, calculate in functie de masa autovehiculului si de distanta de parcurs dus-intors. Acestea mai difera si in cazul in care prestatia are loc in afara centurii Bucurestiului

tractari auto Bucuresti tractari auto