Grande Optique - Ochelari potriviti in fiecare zi!

 

Cand este vorba despre afectiuni de vedere, stii din start ca trebuie sa investesti in ochelari calitativi. Ai nevoie de solutia ideala in functie de parametrii specifici tie, dioptrii potrivite si lentile care sa nu-ti oboseasca ochii. Stii ca investitia intr-o pereche de ochelari de vedere calitativa, isi va merita fiecare banut, fiindca vei vedea bine timp indelungat, fara sa te dezamageasca la vreun capitol.

 

Grande Optique este optica medicala pe care o cauti atunci cand iti doresti ochelarii ce te vor insoti timp indelungat, prin fiecare pagina citita, fiecare detaliu observat cu claritate, fiecare moment in care ochii tai sunt deschisi catre bucuriile ce-ti ies in cale, bucurii ce devin amintiri vii, privite printr-o vedere corecta.

 

De ce sa alegi Grande Optique

 

Aici gasesti noile colectii de ochelari de la branduri importante precum Ray-Ban, Vogue, Prada, Furla, Ana Hickmann, Police, Bvlgari, Silhouette, Dolce & Gabbana si multe altele, peste 3000 de rame disponibile. Fiind rame originale, ai din start garantia ca orice ai alege, calitatea este insusirea fiecareia in parte. Grande Optique are sediul in Iasi, insa ofera si posibilitatea comenzilor online. Specialistii in optica medicala ajuta clientii si online in alegerea ochelarilor de vedere perfecti, in functie de stilul pentru care opteaza, personalitate, buget si care sa li se potriveasca fetei.

 

La aceasta optica sunt folosite echipamente medicale performante, tehnologii de ultima generatie, servicii constant imbunatatite si personal pregatit si instruit adecvat. Clientul este mereu pe primul loc, iar cei de la Grande Optique ofera acestuia varianta care sa ii indeplineasca toate cerintele. Fiindca fiecare are probleme de vedere si parametri diferiti, specialistii creeaza aici lentilele ideale in functie de particularitatile fiecaruia. Indiferent de cat de complexa ar fi problema de vedere, cei de la Grande Optique vor gasi rezolvarea, recomandand lentile ce vor reda o vedere clara.

 

Ce trebuie sa stii despre lentilele progresive

 

Aici clientii vor regasi lentile Zeiss si Essilor, fiind varfuri de gama pentru lentilele progresive. Cu ajutorul lentilelor progresive, corectia vederii are loc pe trei nivele si anume la distanta, intermediar si aproape, cu o singura pereche de ochelari. Adancimea de focalizare este astfel mai naturala, fara a avea parte de acele “salturi de imagine”. Incepand cu varsta de 40 de ani, dificultatile de vedere incep sa apara si este nevoie de corectie optica la majoritatea dintre noi.

 

Presbiopia este un fenomen natural ce apare cu inaintarea unei persoane in varsta. In acest caz, lentilele progresive sunt alegerea ideala, fiindca ele curpind spectrul celor 3 zone de focalizare. Vederea va fi din nou clara, iar activitatile zilnice devin mai usoare. Vei regasi la Grande Optique o paleta impresionata de rame de ochelari originale din care sa alegi, iar consultantii te vor ajuta in fiecare secunda, pana gasesti perechea perfecta tie.

 

Intra pe www.grandeoptique.ro/online sa le descoperi pe toate.

 

WhatsApp si telefon: 0758345547

E-mail: contact@grandeoptique.ro