Glory Hotel Oradea - un nou hotel de 4 stele în Oradea, cu un concept unic în România

Piața ospitalității din județul Bihor are un nou jucător de top: lansat de curând pe segmentul de 4 stele, Glory Hotel din Oradea este bazat pe un concept unic în România. Dincolo de designul modern și de accentul pe confort maxim și servicii de înaltă calitate, noul hotel din Oradea se remarcă prin faptul că a prevăzut unele camere cu saune umede și uscate. Este așadar primul hotel din România care oferă oaspeților săi o astfel de facilitate. În timpul unui sejur, a beneficia de saună în cameră înseamnă acces rapid, intimitate completă, servicii premium la îndemână pentru relaxare și o stare superioară de sănătate și energie.


"O senzație de wellness și relaxare completă fără a ieși măcar din cameră! Camerele sunt dotate cu saune umede și uscate. O saună în cameră oferă confort suplimentar în timpul sejurului, city break sau al călătoriei romantice. Sanctuarul dumneavoastră privat situat aproape de centrul orașului vă așteaptă!", subliniază reprezentanții Glory Hotel Oradea.


Noul hotel din Oradea este localizat într-o zonă foarte bună în oraș, în apropiere de toate obiectivele relevante pentru orice tip de oaspeți. Astfel, Glory Hotel Oradea este aproape de centru, mall, zone de shopping și restaurante, obiective turistice, centre de administrație de stat și orice alte puncte de interes din oraș.


Glory Hotel Oradea – cazare în Oradea în cele mai bune condiții la 4 stele


Hotelul promite liniște și confort depline, având personal bine pregătit și un concept modern, la înalte standarde europene. Glory Hotel din Oradea este prevăzut cu 19 camere duble cu paturi confortabile extra - large, 3 dintre camere având saună proprie.


Ținând cont de toate detaliile de mai sus, Glory Hotel poate fi ales pentru cazare în Oradea pentru orice tip de călătorii, de la cele personale, la cele profesionale. Prețurile sunt avantajoase, în ciuda standardului de 4 stele și a facilităților foarte moderne. Hotelul este potrivit pentru un city break, dar și pentru vacanțe de tip wellness - spa, grație saunelor din camere. O vacanță romantică sau o călătorie de afaceri, o excursie cu familia sau cu grupul de prieteni - pentru orice situație, cazarea la Glory Hotel este o alegere inspirată.


Copiii de orice vârstă sunt bine-veniți, se poate oferi chiar pătuț la cerere, în limita disponibilității și pe bază de solicitare în avans. Demn de subliniat este faptul că Glory Hotel deține sistem de supraveghere video non stop inclusiv pentru spațiul de parcare. Rezervările se pot realiza online pe website-ul oficial www.gloryhotel.ro și la numărul de telefon 0748 780 488.


Chiar dacă nu este de mult timp deschis, Glory Hotel a adunat deja o mulțime de recenzii pozitive online, în cele mai relevante surse. Atât pe Google, cât și pe cea mai mare platformă globală de rezervări cazare online, Glory Hotel Oradea are note și recenzii demne de statutul de excelență.

hotel Oradea