Gafa în ecommerce! Magazinul online Maniamall.ro vinde ceasuri de lux de zece ori mai ieftin

Magazinul online Maniamall.ro se pare că se confruntă cu o eroare de sistem în urma căreia un ceas de lux se poate achiziționa la prețul de numai 25 de lei spre deosebire de prețul inițial de 250 de lei, potrivit Sebesanul.ro.

Această eroare de sistem nu este tocmai o noutate, cu o astfel de problemă s-au mai confruntat și alte magazine online în trecut, unde produse de top au fost vândute la prețuri de aproximativ 10 ori mai mici.

Aceste întâmplări nu au rămas neobservate de către utilizatori si bloggeri care au „împrăștiat vestea”, astfel încât foarte multă lume a profitat din plin de aceste gafe, obținând produsele dorite la prețuri de câțiva lei.

Spre deosebire de celelalte magazine care s-au confruntat cu o problemă similară, unde au fost vândute sute de produse la prețuri de chilipir, în cazul acestui magazin, situația este una mai fericita având în vedere ca este vorba numai despre un singur produs, cu toate că acesta face parte dintr-o gamă de lux.

Produsul în cauză este un ceas cu LED pentru bărbați de tip F1 care este totodată și rezistent la apă. Acest model de ceas se poate achiziționa și din alte magazine online, insa de zece ori mai scump, respectiv la prețul de 250 de lei. Datorită acestei erori de sistem din site-ul Maniamall.ro, acesta poate fi achiziționat la cel mai mic preț de pe piață.

Pe rețelele sociale se discută intens despre această gafă iar utilizatorii au luat cu asalt acest magazin pentru a comanda acest tip de ceas. De asemenea, vestea s-a răspândit rapid și datorită unor bloggeri și site-uri de știri. Nu am observat nici o reactie pe retelele sociale din partea companiei, probabil nici nu au observat.

Am atasat o captura de ecran din site-ul de anunturi Negociat.ro , in care acelasi produs este comercializat cu pretul de 250 lei.

Pentru a valida autenticitatea aceste erori de sistem, am plasat de asemenea o comandă pentru acest produs și vom aștepta să vedem dacă aceasta comanda va fi anulată, dacă produsul își va restabili prețul inițial sau dacă acesta va fi expediat la pretul de 25 de lei.

Vom reveni cu detalii de îndată ce vom primi vreo confirmarea sau vreun detaliu despre cum vor decurge lucrurile cu privire la această comandă!

Sursa: www.realitatea.net 

ceasuri maniamall