Fostul presedinte al Euromedic Romania numit la conducerea MediHelp International



Zahal Levy este fostul presedinte al Euromedic Romania si a jucat un rol determinant in construirea si dezvoltarea centrelor de diagnostic de la Bucuresti (Fundeni), Arad, Constanta si Petrosani. In 2006 este numit Vice-Presedinte al Euromedic International.

Misiunea lui Levy este de a conduce si a dezvolta compania pe piata tot mai competitiva din Europa Centrala si de Est. „Acesta este un rol foarte important pentru mine. MediHelp a aparut pe piata din Romania intr-un moment in care conceptul de asigurare medicala privata era o noutate absoluta. Acum obiectivul meu este de a consolida pozitia MediHelp ca unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari de sanatate din Europa Centrala si de Est. Sunt incantat de aceasta provocare.”, a declarat Zahal Levy.

 

Note pentru redactori:

MediHelp International reprezinta mai multe companii de asigurari medicale internationale de top si este prezenta pe piata din Romania inca din 1999. Rata de loialitate a portofoliului este de 90% datorita serviciilor de calitate exceptionala si punerea clientilor pe primul plan.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati MediHelp International. Persoana de contact este  Alexandra Din, Customer Service Officer, tel: +4 021 222 05 93,  www.medihelp-assistance.com

asigurari medicale medihelp asigurariprivate asigurari internationale medihelp asigurari