Fortuna Evenimente lanseaza colectia de evenimente corporate de vara – toamna

Inceperea verii permite abordarea spatiilor exterioare pentru organizarea de evenimente corporate iar Fortuna Evenimente, companie specializata in domeniu si-a pregatit intregul arsenal pentru organizarea de actiuni outdoor.



Corturile pentru evenimente, terasele cu o vedere perfecta catre oras sau catre natura, scenele pentru concerte sau pentru reprezentatii artistice sunt doar cateva din elementele folosite de companie pentru organizarea evenimentelor corporate outdoor.



A combina un eveniment sobru precum o lansare a unui produs cu un cadrul natural implica o doza insemnata de curaj date fiind riscurile implicate. Ploaia, vantul sau chiar si aversele pot schimba planurile bine puse la punct, insa nu si daca esti pregatit cu un cort de potrivit, umbrele sau pelerine pentru invitati, lucruri pe care o companie de organizare de evenimente le va lua intotdeauna in considerare. Indiferent de vreme trebuie sa vezi oportunitatile deosebite care ti se arata: poti organiza un show de lumini spectaculose sau o proiectie pe o cladire, un foc de artificii grandios sau un concert intr-o locatie exterioara cu o rezonanta deosebita. Fortuna Evenimente are la dispozitie toate aceste resurse pentru realizarea unor evenimente reusite, personalizate in functie de nevoile si cerintele fiecarei companii.



Vara este si momentul propice pentru evenimente de tip teambuilding sau incentive, iar pentru astfel de actiuni Fortuna Evenimente a selectat cele mai interesante locatii din Bucuresti si din tara ce permit desfasurarea unor programe si activitati cu adevarat inedite. De la cine festive si pana la concursuri de paintball, de la curse offroad si sarituri cu parapanta, o suita intreaga de activitati poate fi pusa la punct pentru a crea momente inedite si in acelasi timp, pentru a atinge scopurile unei astfel de actiuni.



Cele 6 luni de vara si toamna au adus deja in calendarul agentiei numeroase evenimente ce urmeaza a fi puse la punct in urmatoarele saptamani. Multe alte noi provocari sunt asteptate din partea celor ce doresc ca in urmatoarele luni sa desfasoare proiecte speciale.



Fortuna Evenimente, agentie full service de organizare de evenimente corporate, pune la dispozitia celor interesati servicii complete care includ pregatirea de material promotionale, servicii de catering si entertainment, sonorizare, aranjamente florale, sau traduceri simultane in sali de conferinte. Pentru un eveniment reusit, contactati reprezentantii agentiei.



Powered by SEO monitor