Fii pregatita de sezonul de toamna cu produsele de la Rodd

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi si odata cu schimbarea anotimpului si organismul nostru sufera modificari. Temperaturile scazute au tendinta ne a usca mainile si fata, acestea fiind cele mai expuse in aceasta perioada. Tocmai de aceea, trebuie sa avem grija de hidratarea acestora. Optam pentru produse de calitate pentru ca ne dorim sa avem protectie si rezultate.

Un site care ne incanta cu o gama de produse de inalta calitate la preturi accesibile pentru buzunar este rodd.ro.

Cu ce produse ne incanta Rodd in acest sezon

Rodd.ro vine spre publicul larg cu o gama de produse din ingrediente naturale, menite sa ne aduca un plus in sanatatea noastra. Remediile Rod sunt create prin imbinarea ingredientelor naturiste cu cele farmaceutice, ingrediente care dau nastere unor cutiute cu leacuri miraculoase pentru intreaga familie.

Astfel ca putem gasi aici deodorante naturale ce nu contin aluminiu, lotiuni pentru pete si acnee, balsamuri pentru pielea bebelusilor, creioane nazale, creme pentru imunitate, pentru pete pigmentare, pentru piele catifelata si crema de maini pentru maini catifelate.   

Mainile noastre au nevoie de o ingrijire si protectie sporita in perioada care se apropie, iar rodd.ro pune la dispozitie in acest sezon o cutiuta magica, in editie limitata. Aceasta are beneficii terapeutice deoarece contine ingrediente precum untul de karite care are efect inflamator, ceramide care protejeaza pielea de factorii externi si ureea care are rolul de a imbunatati textura si aspectul pielii.

Avand un miros placut de lavanda, combinat cu ulei de masline, cosgard, olivem si lanolina, crema de maini Rod este perfecta pentru aceasta perioada.

Pentru acest sezon se mai recomanda si balsamul de buze catifelate de pe rodd.ro. Acestea vor fi in permanenta hidratate si ferite de acel aspect uscat, destul de deranjant.

Crema de imunitate Rod este de asemenea un aliat de incredere in aceasta perioada. Se apropie astenia de toamna, iar imunitatea are tendinta sa scada. O imunitate scazuta aduce odata cu ea si racelile sezoniere. Sunt destul de neplacute si daca nu sunt prevenite sau tratate la timp, acestea se pot complica. Aceasta crema este potrivita mai ales in cazul bronsitelor, sinuzitelor, durerilor in gat, racelilor, inflamatiilor sistemului respirator, mucozitatilor etc.

Sezonul de raceli, maini uscate si imunitate scazuta poate fi trecut mult mai usor cu produsele Rod. Descoperiti intreaga gama de produse pe site-ul oficial.

Date de contact:

Bosanci,str. Principala, nr. 1595

0747 177 099

office@rodd.ro

rodd.ro