Fii mereu in tendinte cu creatiile marca Ramona Badescu

 

Cu siguranta femeile sunt mult mai axate pe a afla ce e nou, ce se mai poarta, ce combinatii vestimentare sa mai faca, in materie de fashion. Primavara aceasta intoarce toate capetele, imbracandu-te in nuantele florilor, poarta printuri inspirate din natura sau opteaza mereu pentru cele clasice si timeless ca negrul sau rosul. Articolele de o calitate desavarsita de la Ramona Badescu, te vor face sa radiezi, indiferent de ocazie.

 

Idei surprinzatoare de tinute de la Ramona Badescu

 

Anul acesta, institutul Pantone a declarat ca doua culori sunt vedetele de care trebuie sa tii cont si anume griul si galbenul. Optand pentru cea din urma, o culoare vibranta, puternica, plina de pozitivitate care-ti da o stare de bine la simpla ei admirare, vei reusi cu siguranta sa arati ca o zeita. Petrecerile inca nu au incetinit, fie ele si in grupuri mai restranse, de aceea daca ai un eveniment unde atunci cand iti faci aparitia vrei sa-i lasi pe toti cu gura cascata, trebuie neaparat sa apari in aceasta rochie inedita marca Ramona Badescu https://ramonabadescu.ro/products/rochie-lunga-ina-silky-galben-mustar.

 

Totusi look-ul festiv nu se opreste numai la rochii primavara aceasta. Cine zice ca nu poti arata fabulos chiar si intr-un costum complet? Catifeaua soft din care sunt confectionate te vor face sa te simti ca si cum ai fi imbratisata non stop, iar sclipiciul fin, elegant, al acestui outfit complet, te vor face sa radiezi. Este usor de asorta, accesorizat cu bijuterii, precum niste cercei oversized si pot fi combinate cu succes cu o pereche de tenisi, pentru zilele cand vrei sa te simti confortabila si feminina in acelasi timp. Insa fiind extrem de versatile le poti purta chiar si cu pantofii si sandalele preferate, iar venirea primaverii este momentul oportun ca tu sa creezi un astfel de outfit.

 

Ramona Badescu nu dezamageste la niciun capitol, fie el calitativ sau fashion. Fiind un brand popular pe piata romaneasca de profil, timp de peste 7 ani a reusit sa transpuna feminitatea, gratia, delicatetea, frumusetea si puterea unei femei, in fiecare creatie dezavarsita ce a iesit din fabricile lor.

 

Contact: 0762812854 sau 0751355989