FashionAgenda a lansat colectia de toamna si te asteapta cu reduceri

Magazinul online de haine si accesorii FashionAgenda te asteapta cu sute de modele noi lunar si o noua colectie  de toamna insotita de promotii. FashionAgenda livreaza in toate tarile Uniunii Europene modele cu design deosebit.



FashionAgenda pune inca din 2010 accent pe cele mai frumoase haine si accesorii, actualizand stocurile cu sute de noi modele in fiecare luna. Hainele achizitionate sunt livrate oriunde pe teritoriul Romanieisau oriunde pe teritoriul UE, chiar si in zilele de sambata.



Pe FashionAgenda este usor sa alegi pentru ca fiecare produs este prezentat prin poze de inalta calitate, iar pe site exista inclusiv o sectiune cu fotografii trimise de cliente purtand produsele fashionagenda.ro. Produsele sunt alese cu grija ca o alternativa pentru femeile din Romania si de peste hotare care sunt preocupate de felul in care se imbraca si pasionate de haine cu design deosebit.



Nu ai cum sa te plictisesti pe FashionAgenda pentru ca oricand vei intra vei gasi ceva nou si interesant pentru tine, precum noi produse care au intrat la promotie, noi comentarii la produsele preferate, modele reintrate in stoc, colectii noi, fotografii noi cu clientele noastre imbracate in hainele comandate sau recomandarile noastre pentru acea saptamana. Pe fashionagenda.ro poti gasi o tinuta casual si confortabila,rochii de seara ieftine, tinute office sau tinute de cocktail pe care le poti achizitiona la un pret exceptional.



FashionAgenda iti ofera si o sectiune dinamica de promotii si reduceri de tip countdown in sectiunea Super-sale, iar daca ai intrebari despre anumite articole echipa FashionAgenda iti ofera asistenta si iti raspunde rapid la e-mailuri. In plus, transportul este gratuit pentru comenzile in valoare de peste 200 de lei, iar garantia de retur este de 60 de zile. Unde mai pui ca poti sa platesti foarte simplu si prin Paypal sau cu cardul? Te asteptam pe www.fashionagenda.ro



Despre FashionAgenda



FashionAgenda este un magazin online de haine cu traditie pe piata, fondat in 2010, care iti ofera o gama diversificata de produse de calitate la preturi foarte bune.



Powered by SEO monitor