Exploreaza lumea cu cele mai detaliate ghiduri turistice de la Editura Litera

Editura Litera a lansat o colectie de ghiduri turistice detaliate, inovatoare si concepute astfel incat sa iti ofere nu numai informatiile clasice pentru turisti, cat si informatiile mai putin cunoscute, dar importante pentru o vacanta reusita.

Ghidurile turistice de la Litera sunt construite pe principiul Top 10, prezentand liste detaliate cu primele 10 activitati de facut in orasul respectiv, primele 10 locuri de vizitat, etc. De asemenea, pe langa aceste informatii utile, ai parte si de liste ale lucrurilor pe care trebuie sa le eviti daca vrei sa economisesti bani si timp. Te atrage orasul libertatii absolute? Atunci inarmeaza-te cu un ghid turistic pentru Amsterdam si exploreaza ceea ce iti poate oferi acest loc neconventional. Vrei sa vizitezi locul in care a luat nastere romantismul pe apa? Atunci un ghid turistic pentru Venetia iti va arata atat cele mai frumoase locuri din Venetia, cat si cele mai bune momente in care te poti bucura de o plimbare cu gondola. De asemenea, colectia mai include si ghiduri turistice pentru Lisabona, Paris, Praga, Provence si Coasta de Azur, Bruxelles, Barcelona, Sicilia, Roma, Israel, Peninsula Sinai si Petra.

Dotate cu harti detaliate, precum si cu numeroase informatii care sa te ajute sa profiti la maxim de timpul pe care il ai de petrecut in orasul respectiv, ghidurile turistice de la Litera nu trebuie sa iti lipseasca atunci cand pleci intr-o calatorie, indiferent ca alegi sa calatoresti la clasa intai sau cu buget limitat. Decodifica lumea din jurul tau si tot ce iti poate oferi aceasta cu ajutorul ghidurilor de la Litera.  Vizitand site-ul litera.ro poti comanda ghidul de care ai nevoie, atat online, prin SMS sau telefonic, iar acesta iti va fi livrat in termen de 3-5 zile lucratoare. De asemenea, verifica site-ul Litera constant deoarece poti beneficia si de oferte promotionale si reduceri de pret pentru a avea parte de calitatea unor ghiduri turistice detaliate si noi la preturi foarte avantajoase.



Despre Litera

Avand o traditie de peste 25 de ani, Litera a editat peste 4000 de titluri de-a lungul timpului, intr-un tiraj de aproape 46 de milioane de exemplare. Numarandu-se printre principalele grupuri editoriale din Romania, Litera se axeaza pe o diversitate de domenii, atat de fictiune cat si de nonfictiune. Profesionalismul, promptiudinea serviciilor, calitatea publicatiilor precum si pasiunea pentru carte, in oricare forma a ei, sunt cateva dintre valorile care definesc grupul editorial Litera.



Powered by SEO monitor