Expertul tau in imobilare- Sud Imobilar Expert

P { margin-bottom: 0.08in; }A:link { }

Sud Imobiliar Expert este agentia imobiliara ce sustine partea de sud a Bucurestiului, portofoliul firmei incluzand apartamente, case Sector 4, vile si terenuri din aceasta zona a capitalei, o parte din proprietati aflandu-se in ansambluri rezidentiale importante din zona de sud a Bucurestiului precum ansamblurile rezidentiale din soseaua Oltenitei, soseaua Metalurgiei, Zona Metropolitana si Popesti Leordeni.

 

Pe toata perioada procesului de achizitie, agentii Sud Imobiliar Expert ofera gratuit asistenta juridica, financiara, suportul necesar in vederea pregatirii oricarei tranzactii dar si consultanta pentru realizarea dosarului bancar in situatia in care tranzactia se va efectua cu ajutorul unui credit.

Una dintre valorile promovate de cei de la Sud Imobiliar Expert se bazeaza pe un bun parteneriat cu clientii care apeleaza la serviciile firmei, oferindu-le consultanta atat pe parcursul tranzactiei, cat si ulterior in caz ca se solicita un architect pentru casa dorita sau pentru incheierea cu success a contractelor pentru utilitati.

In plus, agentia nu percepe niciun comision la achizitionarea oricarui apartament sau a unei vile situate intr-un ansamblu rezidential din oferta Sud Imobiliar Expert.

Pentru mai multe detalii si oferta completa de apartamente, case si terenuri Sud Imobiliar Expert, consultati site-ul agentiei www.sudimobiliarexpert.ro.