Exista modele de vestiar metalic la "pretul obisnuit" si exista ofertele OfficeClass!

Intr-o epoca in care concurenta este mai ridicata decat oricand, fiecare magazin online, indiferent de domeniul in care activeaza, incearca sa ia fata competitorilor. Acest lucru se intampla fie printr-o oferta extrem de diversificata, fie prin promotii, reduceri de pret sau o comunicare foarte creativa adresata clientilor sai. Bineinteles, cazul ideal este cel in care toate aceste aspecte se impletesc, asa cum vom vedea in continuare.

OfficeClass, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr. 1 din Romania, comercializeaza produse din zeci de categorii, de la furnituri si accesorii pentru birou, la aparatura si consumabile IT, articole pentru protocol si curatenie, rechizite, articole scolare si jucarii. Totusi, de cel mai mult succes se bucura modelele de dulap, fiset si vestiar metalic, iar in articolul de fata ne vom opri asupra acestora din urma.

Furnizorul sus-numit iti ofera diverse tipuri de vestiar metalic: compact, cusetat, compartimentat (curat/murdar), scolar, cu usi Z, cu bancuta etc, la preturi de la cateva sute, pana la cateva mii de lei. Acestea provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international si sunt extrem de diversificate in ceea ce priveste dimensiunile si compartimentarile.

Astfel, exista modele de vestiar metalic de la 300 x 500 x 1.800 de milimetri (un volum de 0,27 metri cubi), pana la 2.000 x 740 x 1.600 milimetri (2,36 metri cubi). Acestea au intre 1 si 30 de usi si intre 1 si 8 polite, fiecare putand sustine o greutate de pana la 35 de kilograme. Un alt aspect care diferentiaza aceste vestiare unul de celalalt este culoarea usilor, care variaza de la alb si griul clasic, la albastru, galben, portocaliu, rosu sau verde.

Totusi, asa cum spuneam la inceputul articolului, promotiile continue la diverse modele sunt ceea ce diferentiaza OfficeClass de alte magazine online care comercializeaza vestiare metalice. Iata care sunt modalitatile prin care acest furnizor isi atrage clientii:

1. Reduceri semnificative. Majoritatea modelelor de vestiar metalic pot fi achizitionate la preturi mult mai mici decat cele obisnuite. Spre exemplu, vestiarul cu picioare si 8 usi 116/08S costa 1.561,86 de lei (in loc de 1.913,72 de lei), iar modelul compartimentat cu 1 usa ECO+ costa 668,47 de lei (in loc de 866,13 lei).

2. Ofertele de tipul 3X. De obicei, cei care viziteaza categoria "Vestiar metalic" au nevoie de mai multe produse din aceasta categorie, nu de unul singur. In mod logic, sa cumperi trei astfel de articole impreuna este mai avantajos decat sa le achizitionezi separat, motiv pentru care poti profita de oferta OfficeClass. 3 vestiare cu picioare si 2 usi 111/02, de provenienta Italia, costa doar 1.874,24 de lei.

3. Pachete de tipul "vestiar + CADOU". Pe langa reduceri si oferte, magazinul online de papetarie, birotica si mobilier nr. 1 din Romania iti pune la dispozitie si pachete cu diverse obiecte cadou. Spre exemplu, la achizitionarea unui vestiar metalic cu 2 usi Z ECO+ vei primi cadou 5 umerase si 100 de botosei de unica folosinta, iar alaturi de un model cu 4 usi Z ECO+ iti vor fi livrate si 10 umerase si 10 halate albe.

vestiar metalic