Executii de foraje profesionale, cu echipament asigurat - Eco Drill se ocupa de tot

 

 

 

Eco Drill, prestator de servicii profesionale privind forarea de puturi de apa de medie si mare adancime, pune la dispozitia publicului larg serviciile sale complete. Cei care vor solicita o colaborare cu aceasta echipa castiga de partea lor profesionisti care se vor ocupa integral de ceea ce tine de un proiect de asa amploare.

 

Servicii diverse prestate, dar focus pe foraje

 

Cei de la Eco Drill, cu pagina de prezentare https://ecodrillforaje.ro/, pun la dispozitie servicii diverse precum sunt lucrarile de forare pentru a realiza prospectiuni, consolidari, instalari de sisteme de pompare sau pompe de caldura. Tot aici veti gasi profesionistii gata sa va ajute si cand vine vorba despre prelevari de sol sau sunt cei care va pun imediat la dispozitie buldoexcavatoare.

 

In decursul anilor de activitate si-au extins aria de interes catre mai multe servicii conexe, ajutand asadar ca publicul interesat sa aiba parte de profesionalism, de echipa gata sa ii ajute si deci de toate cele necesare pentru a duce la bun sfarsit proiectul de forare. Eco Drill dispune de echipament complet, realizeaza deplasari in tara si executa foraje de medie si mare adancime. Personalul este unul calificat, cu experienta la activ si astfel adapteaza tehnicile si face astfel ca lucrarea sa para mai usoara ca oricand.

 

Tehnici adaptate de forare

 

Indiferent cat de complex pare un proiect de forare cei de la Eco Drill isi asuma proiectul pana la final. In plus, tot aici pot fi solicitate serviciile conexe cum sunt cele de instalare a unui sistem de pompare. Astfel, sunt evitate posibile conflicte de interese intre diversi prestatori de servicii.

 

In ceea ce priveste forarea, cei de la Eco Drill sunt cunoscuti in mod special pentru doua tehnici pe care s-au specializat. Forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid este una dintre acestea, alegerea in cazurile solurilor moi si medii si mai apoi tehnica forajului uscat cu ciocan de fund. In acest din urma caz vorbim de tehnica aplicata in cazul solurilor dure si semidure.

 

Fiecare proiect este personalizat, asadar cei interesati sa descopere pretul spre exemplu trebuie sa ia contact cu echipa. Detalii in pagina oficiala.

 

Contact: office@ecodrillforaje.ro