EvoMag iti prezinta noi promotii de sfarsit de an

Se spune ca intreg anul vei fi asa cum te prinde revelionul. Daca aceasta vorba din popor este adevarata, evoMAG va avea un an 2014 plin de oferte atractive si suprize. In perioada sarbatorilor si pana dincolo de Anul Nou gasesti pe evoMAG numeroase promotii dincolo de preturile foarte bune la intreaga gama de produse: poti pleca la Roma cumparand un smartphone, poti achizitiona aparate foto la jumatate de pret sau poti gasi cele mai noi tablete Samsung Galaxy Tab 3 Kids ori editia Hello Kitty, toate potrivite pentru a fi facute cadou celor mici. Gasesti toate aceste promotii pe evomag.ro.

Magazinul evoMAG sta la dispozitia clientilor pentru ridicare de produse sau informatii chiar si pe 24 si 31 decembrie, perfect pentru cei ce nu si-au bifat intreaga lista de comenzi. Pentru cei mai putin hotarati, aceasta vacanta este numai buna pentru a cerceta cu atentie toate caracteristicile tehnice ale produselor de pe site, pentru a se informa ce se potriveste mai bine situatiei lor si pentru a se decide cu ce cumparaturi ar trebui sa inceapa anul 2014.

Bineinteles, magazinul online nu se inchide nici un moment de sarbatori, iar comenzile facute in aceasta perioada sunt livrate fie intre Craciun si Anul Nou, fie incepand cu data de 3 ianuarie.

Pentru 2014, evoMAG anticipeaza o crestere puternica a interesului clientilor sai pentru tablete si televizoare smart, iar interestul pentru smartphone-uri, aparate foto si laptopuri se asteapta sa fie in continuare crescut. Pe segmentul tabletelor se asteapta pastrarea tendintei de la sfarsitul anului 2013, de majorare a increderii in produsele romanesti care au castigat o cota de piata importanta. Magazinul online este pregatit in acest sens, astfel ca poti comanda orice model disponibil de tablete Allview de pe evomag.ro precum si marci ale celorlalti producatori romani, care au demonstrat o aliniere a calitatii produselor lansate pe piata locala cu cea a celor mai mari producatori, insa cu preturi mult mai atractive.

evoMAG si-a propus pentru 2014 sa ramana in atentia clientilor cu numeroase promotii, preturi accesibile si o gama diversificata de produse, avand in acest moment in oferta peste 120.000 de produse IT&C, electrocasnice, produse auto sau de ingrijire personala ori produse destinate nou-nascutilor. Pe oricare dintre aceste segmente si, in special pe domeniul IT&T, evoMAG se doreste extrem de activ prin lansarea pe piata cat mai rapida a modelelor noi puse in vanzare de producatori de renume.

Powered by SEO monitor