Evino - cele mai rafinate vinuri din lume la un click distanta

La sfarsitul anului 2012, pe piata de retail din Romania a aparut un nou magazin online cu vinuri autohtone si de import, Evino.ro


Evino doreste sa devina unul dintre jucatorii cei mai importanti de pe piata romaneasca in acest domeniu, diferentiandu-se de restul comercializatilor prin selectia atenta de vinuri de calitate superioara, prin adaugarea experientelor personale in descrierile vinurilor, prin fotografii personalizate si printr-o interactiune continua cu pasionatii de vinuri.


Prin varietatea de vin alb, vin rosu  , vin rose, accesoriile pe care le pun la dispozitie in vederea unei experiente deosebite a savurarii vinului in orice ocazie, cat si vinul spumant   sau bauturile fine, Evino intentioneaza ca pe rafturilor lor virtuale sa se afle povestea fiecarui vin si recomandarea acestuia pentru fiecare ocazie careia i se potriveste, chiar daca este vorba despre un eveniment formal, o cina cu partenerul sau un pranz.
Folosind o interfata moderna si usor de folosit, scopul magazinului online Evino este sa ofere consumatorului o varianta usoara de achizitionare a vinurilor preferate si totodata sa prezinte o modalitate comoda de a avea acces la o varietate bogata de vinuri produse de cramele autohtone si de cele din fara tarii - cramele Recas, Basilescu, Cotnari, Davino, Averesti, Rotenberg, Martinens, Atelier, Buduresca, Vinarte.


Unul dintre specialistii care se ocupa cu algerea vinurilor din selectia Evino declara pentru o un site de specialitate: ,,Colaboram in selectarea ofertei cu cei mai buni specialisti in domeniu si vrem sa oferim clientilor nostri cele mai bune vinuri ale cramelor romanesti si straine. Cu siguranta, atat iubitorii de vin cat si publicul larg vor gasi in oferta noastra mare parte din cele mai apreciate vinuri ale producatorilor interni si internationali. Prin parteneriatele pe care le avem cu producatori de renume si importatori, speram sa oferim tuturor experienta degustarii unui vin de calitate.”


Evino isi doreste ca vinurile de calitate sa devina cunoscute publicului larg din Romania prin intermediul lor, punand accent pe vinurile romanesti, fara sa neglijeze soiurile si cramele straine. Prin oferta pe care o pun la dispozitie, printr-o serie de evenimente pe care le vor pregati pentru oamenii care doresc sa descopere rafinamentul si savoarea uneia dintre cele mai vechi si bogate bauturi, isi propun sa aduca vinul de calitate mai aproape de consumatori.


Livrarea se realizeaza simplu si rapid, prin curier sau prin ridicarea personala a vinurilor de la depozitul din Bucuresti. Oferta cuprinde 350 de vinuri din toate zonele viticole importante ale lumii.
Pentru mai multe detalii, www.evino.ro

Powered by Seo monitor