Euromaser lanseaza aplicatia de programari online pentru serviciile de anvelope

Oricare ar fi serviciile de anvelope de care aveti nevoie, urgente legate de anvelope sau verificari de rutina, formularul de programari online va permite sa rezervati o ora in service-ul de anvelope si sa stabiliti rapid o intalnire cu mecanicii specialisti ai Euromaster.

La Euromaster, distribuitor de anvelope, puteti face programari si pentru o gama larga de servicii auto care vizeaza montarea si gestionarea anvelopelor. Tehnicienii auto din centrele Euromaster realizeaza montajul anvelopelor pentru masini particulare, vehicule industriale, agricole si camioane, dar asigura si toate celelalte servicii complementare de verificare si intretinere a anvelopelor: geometria rotilor, echilibrarea acestora, reparare si resapare.

Avantajele programarii online sunt ca va puteti orienta in functie de disponibilitatea dumneavoastra si ca puteti alege usor centrul Euromaster cel mai apropiat. In momentul de fata, reteaua europeana Euromaster are centre de anvelope si depozite de anvelope in toate regiunile tarii. Pentru montajul anvelopelor sau orice alt serviciu puteti opta pentru unul dintre centrele din Bucuresti, Bacau, Buzau, Cluj, Constanta, Pitesti, Craiova, Galati, Iasi, Slobozia, Brasov, Timisoara sau Oradea.

Despre Euromaster

Euromaster Romania face parte dintr-o retea europeana de distributie de anvelope si service-uri de anvelope. Unul dintre liderii europeni in domeniul serviciilor auto si de anvelope, Euromaster a transferat expertiza si calitatea serviciilor si la nivelul centrelor din tara. Euromaster ofera servicii complete pentru masinile particulare si flotele de autoturisme industriale.

distribuitor anvelope service anvelope montaj anvelope