Elvila a lansat magazinul online elvila.ro

Elvila detine trei fabrici, si anume Relaxa (mobilier tapiţat şi saltele Relaxa), Elmoberom (mobilă din PAL melaminat şi MDF) şi Carpatina (mobilier din lemn masiv si PAL furniruit).

In 2011 si 2012, Elvila a deschis 5 magazine in centre comerciale din Bacau, Braila, Focsani, Oradea si Pitesti, iar  incepand cu data de 8 februarie 2013, Elvila isi deschide portile catre comertul online, asadar din 8 februarie, se pot comanda si plati pe internet produsele  preferate de mobilier.

Elvila vine in sprijinul clientilor care doresc sa achizitioneze, punandu-le la dispozitie posibilitatea de a plati integral sau in rate. Pentru cei care vor alege comanda online, platile se pot face cu cardul Visa, Maestro sau Mastercard si cu cardul pentru achizitionarea produselor in 6 rate, cu dobanda de 0%, cu BonusCard de la Garanti Bank.

In prezent, Elvila detine un numar de 38 de magazine la nivel national, din care 23 magazine proprii in mai multe orase ale tarii: Alba Iulia, Alexandria, Bacau, Baia Mare, Botosani, Beius, Brad, Brasov, Bucuresti, Calarasi, Cluj, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Mizil, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Timisoara, Vaslui.

Gama de produse de mobilier care le este oferita clientilor este urmatoarea: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii si saltele Relaxa, mobilier de birou si mobilier pentru hotel.

Livrarea si montajul sunt gratuite in Bucuresti si in orasele in care Elvila detine magazine proprii. Daca valoarea comenzii depaseste 3.100 RON (cu TVA inclus). Clientii pot beneficia si de cardul de fidelitate Elvila, distribuit in magazinele Elvila, fiind valabil un an de la data emiterii. Prin cardul de fidelitate se poate beneficia de reduceri de 2%, 3%, 4% si 5% din valoarea facturii si 10%, 20%, 25% si 50 % din valoarea monajului si a transportului.

 

Powered by SEOmonitor