Eco Drill, servicii profesionale si imediat disponibile, de forare

 

Eco Drill, prestator de servicii profesionale, de forare de medie si mare adancime, pune la dispozitia doritorilor din intreaga tara o echipa bine pregatita pentru a desfasura astfel de actiuni. Proiectele de acest gen sunt complexe si implica nu doar cunostinte, tehnica, specialisti in forare, ci si utilaje profesionale, ceea ce Eco Drill poate pune la dispozitie oricand.

Forare de adancime medie sau mare

Una din primele recomandari ale celor de la Eco Drill se refera la forarea de medie adancime cel putin. Asta pentru ca in ultimii ani vorbim despre un nivel de poluare tot mai ridicat. Sansele ca sursa de apa in adancime sa fie contaminata sunt destul de mari, insa scad pe masura de adancimea  este tot mai mare. Un foraj de mare adancime inseamna o sursa de apa cu risc de contaminare din diverse surse ce tinde spre zero.

Pentru forajul in sine vor fi folosite utilaje profesionale si tehnica aleasa va tine cont de toate caracteristicile, dintre care tipul de sol. Specialistii de la Eco Drill recomanda spre exemplu forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid cand vine vorba de solurile din zona Bucuresti, Vrancea, Galati, Braila, acolo unde exista sol format din nisip, argile sau pietrisuri.

O alta tehnica poate fi forajul uscat cu ciocan de fund, pusa in aplicare in cazurile in care echipa lucreaza pe sol cum este cel din zona de deal sau munte, precum Constanta, Tulcea, Maramures.

Alte servicii marca Eco Drill

Acelasi prestator de servicii pune la dispozitie si servicii conexe. Spre exemplu pentru public este avantajos sa poata colabora cu acelasi prestator de servicii pentru a monta sistemul de pompare. Tot aici, cei interesati pot opta pentru montare de panouri solare, pot cere realizarea de foraje pentru a preleva sol, pentru prospectiuni, micropiloti, consolidari efectuate, nu doar pentru realizarea puturilor de apa.

Astfel de proiecte demarate pot avea ca scop si montarea de pompe de caldura. Acestea pot fi de tip apa-apa sau sol-apa si asigura incalzirea incaperilor cu mai mare eficienta si randament, fiind estimata economie de pana la 75% fata de sistemele clasice.

Pentru detalii, cei interesati pot accesa pagina oficiala, ecodrillforaje.ro.

Contact:

office@ecodrillforaje.ro

strada Trecatoarea Holtului, numar 222, comuna Letea Veche, Bacau