Eco Drill executa foraje de medie sau mare adancime oriunde in tara

Cei care au nevoiede foraje pentru put de apa sau pentru alte scopuri pot apela la Eco Drill,firma cu experienta in domeniu. Specialistii recomanda forajele de medie saumare adancime, in general pentru ca sunt mai sigure si durabile si pentru casursa de apa la adancimi tot mai mari, tinde sa aiba nivel de poluare aproapede zero.

 

Forajele sunt calea sigura pentru a va asigura apa curenta

 

Forajele au devenit in ultima vreme singura cale sigura de a obtine apa curenta. Acestea deservesc, dupa caz, si altor scopuri cum ar fi instalarea pompelor de caldura. Din randul de sisteme neconventionale si moderne de incalzire, pompele acestea sunt de mare eficienta.

 

In orice caz, oricare ar fi scopul, punctul comun si de start este cel de a gasi o firma competenta care sa va asigure servicii profesionale. Este ceea ce Eco Drill ofera publicului. Lista de servicii este una mai extinsa si cuprinde si instalarea de sisteme precum cel de incalzire in pardoseala sau a unui sistem de pompare a apei.

 

Forajele executate cu tehnica adaptata

 

Forarea in adancul pamantului implica o munca complexa. Implica cunostinte tehnice, utilaje profesionale si, mai mult decat atat, vorbim si despre priceperea de a adapta totul la o anumita situatie. Tipul de sol conteaza de asemenea.


Cei de la Eco Drill sunt specializati pe 2 tehnici de forare, respectiv forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid si forajul uscat cu ciocan de fund. Daca in primul caz vorbim de tehnica ce se preteaza la soluri moi si argiloase, mai mult nisipoase, in al doilea caz vorbim despre tehnica potrivita pentru solurile dure si semi dure, asa cum sunt cele din zona de deal si de munte din tara noastra.

 

Echipa Eco Drill poate executa orice tip de foraj, in orice zona a tarii. Accepta deplasarile si pentru fiecare lucrare executata ofera garantie de 2 ani. Experienta in domeniu isi spune cuvantul astfel incat indiferent de teren si tipul de sol, executa corect si profesional.

 

Pentru cei interesati pagina oficiala vine cu detalii.

 

 

Contact:

 

Str. Trecatoarea Holtului nr. 222, Comuna Letea Veche, Jud. Bacau

office@ecodrillforaje.ro