Eco Drill este si in 2021 partener de incredere pentru lucrarile profesionale de forare

 

Anul 2021 incepe cu forte proaspete. Pentru cei interesati de foraje profesionale echipa Eco Drill este disponibila. Datorita experientei dobandite pana acum, datorita utilajelor de care dispun si cunostintelor tehnice pentru doua dintre cele mai complexe tehnici de forare, prestatorul de servicii Eco Drill isi propune sa fie un nume de top si anul acesta.

Lucrari de forare oriunde in tara

Cei de la Eco Drill isi asuma sa duca la bun sfarsit orice proiect. Indiferent de locatia solicitantului, chiar daca se impun deplasari, exista disponibilitate si promptitudine. Astfel, in functie de tipul de sol din  zona, specialistii aleg si varianta de tehnica aplicata. Pentru solurile moi si medii, cum sunt cele din zona capitalei, Vrancea, precum si in Satu Mare, Braila si nu numai, optiunea este de firaj hidraulic rotativ cu circulatie de fluid. In schimb, pentru forarea solurilor din zona Tulcea, Maramures, Brasov si nu numai recomandarea este de a fora cu tehnica de foraj uscat cu ciocan de fund.

Toate implicatiile acestor proceduri sunt asigurate de prestatorul de servicii.

Servicii conexe

Ca si pana acum, cei de la Eco Drill pot presta si servicii conexe. Spre exemplu, tot cu ajutorul acestei echipe puteti monta sistemul de pompare, achizitia fiind despre un echipament de brand ce primeste si garantie de 2 ani. O astfel de practica exclude eventuale disfunctionalitati in colaborarea cu echipe diferite.

Pentru cei interesati de pompe de caldura, sisteme mai economice ce va pot mentine clima in interior asa cum va doriti, cu echilibru de temperatura in orice sezon sau pentru cei care isi doresc incalzire in pardoseala, acelasi prestator are un raspuns potrivit. Notabil este ca astfel de tehnologii sunt de ordin modern, fac parte din  sisteme moderne care ar urma sa sporeasca confortul utilizatorului.

Executarea forajelor pentru scopuri diverse

In ceea ce priveste executarea forajelor, trebuie spus ca acestea pot avea ca scop identificarea unei surse de apa, pot fi specific pentru realizarea putului de apa, dar nu numai. Eco Drill executa astfel de lucrari si cand scopul este diferit si tine de consolidari sau micropiloti, de prelevare de sol sau prospectiuni.

Cei interesati pot cere detalii despre astfel de lucrari sau pot consulta pagina oficiala ecodrillforaje.ro.

Contact:

0749.861.105

0234.510.304

office@ecodrillforaje.ro