Echipa CaptainGo revine cu forte noi!



CaptainGO este un sistem de rezervari ce cuprinde hoteluri ce fac parte din cele mai cunoscute lanturi internationale precum si hoteluri independente, din peste 150 de localitati din Romania, incluzand marile orase dar si statiuni montane sau localitati pitoresti. Prin numarul consistent de unitati de cazare care creste de la luna la luna, oferim oricarui turist posiblitatea sa aleaga cea mai buna oferta.

De-a lungul timpului sistemul CaptainGO a fost premiat in cadrul mai multor concursuri, printre care cele mai importante sunt: Cielawards, Netcamp, Webstock, Internetics, Digicafe.

Anul 2011 a adus noutati pentru site-ul www.CaptainGO.ro, structura actionariatului companiei reprezentante s-a modificat, compania S.C. Internet Easy Solution S.R.L. cumparand sistemul de rezervari, design-ul, domeniile si logo-ul CaptainGO de la compania S.C. New Business Development.

Internet Easy Solutions SRL face parte dintr-un grup de firme cu o experienta de 8 ani de zile in Internetul din Romania, deruland mai multe afaceri de e-commerce, cu o cifra de afaceri de peste 500.000 euro anual.

 Obiectivul principal al noii echipe CaptainGO este acela de a deveni lideri pe piata serviciilor de rezervare online hoteluri, pensiuni si bilete de avion. In acest sens, pentru inceput oferim clientilor CaptainGO posibilitatea de a efectua rezervari la peste 600 de hoteluri din Romania in doar cateva secunde printr-un sistem intuitiv cu o interfata prietenoasa.

Plata se poate face direct la receptia hotelului, neexistand agentii intermediare. Mai mult, datorita volumului mare de rezervari efectuate pe site, tarifele sunt mult mai avantajoase fata de cele afisate la receptia partenerilor hotelieri.

Pe viitor, ne propunem sa venim in sprijinul clientilor facilitand rezervari la peste 2000 de pensiuni din toata tara, rezervari pentru bilete de avion sau organizari de evenimente. Site-ul va putea fi usor de folosit de turistii din intreaga lume, intrucat va fi tradus in peste 10 limbi de circulatie internationala precum engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, turca, ebraica s.a.m.d..

Pentru detalii suplimentare, va invitam sa accesati site-ul www.CaptainGO.ro

Telefon:           031 437 45 93

Fax:                 0341 815 251

captaingo turism online rezervari hoteluri pensiuni