Earth Hour 2012



World Trade Center Bucuresti sustine Campania Earth Hour 2012

In fiecare an, in ultima sambata din luna martie, milioane de oameni, institutii si companii sting luminile timp de o ora, alaturandu-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

La indemnul WWF, organizatia care a initiat miscarea Earth Hour, in anul 2007, 5200 de oraşe din peste 135 de tari au stins lumina de Earth Hour in 2011, raspandind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viata noastra de zi cu zi il are asupra planetei si asupra resurselor naturale.

In 2011, Earth Hour a intrat intr-o noua etapa: Mai mult decat o ora pentru planeta (Beyond the Hour), in care oamenii de pretutindeni au fost indemnati nu numai sa stinga lumina, ci sa se angajeze in acţiuni de mediu in fiecare zi.

Bazat pe indemnul de a stinge lumina pentru o ora, Earth Hour a devenit, in timp foarte scurt, un eveniment global anual, marcat in ultima zi de sambata din luna martie, care este foarte aproape de echinoctiu, astfel incat toate orasele au parte de intuneric in intervalul 20:30-21:30.

La indemnul WWF Romania, WTC Bucuresti a hotarat sa sustina campania Earth Hour 2012 si sa se alature sutelor de companii din toata lumea care, pe 31 martie 2012, vor stinge luminile pentru o ora, transmitand, astfel, un mesaj global despre nevoia de a fi responsabili si de a ne implica in construirea unui viitor sustenabil.

Astfel in data de 31 Martie, in intrevalul 20 :30 – 21:30 toate luminile neesentiale vor fi stinse in cadrul complexului WTC Bucuresti.