E Generatoare ofera o gama completa de generatoare de curent

E Generatoare, magazinul online dedicat generatoarelor de curent, pune la dispozitia clientilor o gama completa de produse, de la generatoare de uz casnic si pana la cele profesionale, pentru sustinerea activitatii pe un santier de constructie sau pentru a asigura continuitatea de energie electrica pentru consumatori critici.

Sunt numeroase domeniile in care este nevoie de curent electric in zone ce nu sunt conectate la reteau electrica obisnuita. La fel de numeroase sunt situatiile in care orice cadere de tensiune poate fi foarte grava, cum ar fi cand vorbim de aparate medicale sau echipamente sofisticate ce coordoneaza activitatea unui turn de control de pe un aeroport. Pentru astfel de situatii, generatoarele de curent sunt singura solutie ce poate sa inlocuiasca furnizorul de energie clasic.
Un generator de curent poate oferi autonomie pentru cateva ore sau pentru cateva zile, poate sustine un numar minim de consumatori sau poate asigura curentul electric necesar pentru zeci de echipamente electronice dintr-o cladire de birouri.
E- Generatoare ofera intreaga gama de astfel de produse, chiar si modele dedicate pentru diverse operatiuni, ca de exemplu generatoare de sudura ce pot sustine functionarea echipamentelor de sudura de pe un santier ori generatoare cu turnuri de iluminat, utile pentru organizare de evenimente sau pentru diverse lucrari de reparatii ori constructie ce se desfasoara dupa lasarea intunericului.
E Generatoare a ales pentru piata din Romania generatoare furnizate de producatori de top din lume: Pramac, Tecnogen, Aksa sau Stanley. Acestea pot fi comandate si livrate oriunde in Romania, intr-un timp foarte scurt. Compania pune la dispozitie si servicii de consiliere pentru alegerea celui mai potrivit produs in functie de conditiile de functionare. In ajutorul clientilor vine si calculatorul de consum care, in functie de consumatorii alesi pentru a fi suportati de generator, indica produsele din magazin recomandate. Pentru cei care sunt cunoscatori ai acestui domeniu, o gasire facila a produselor dorite se poate realiza prin folosirea numeroaselor filtre de cautare disponibile ce permit selectii in functie de putere, tip de consum, tip de motor, tip de pornire, producator, pret sau alte criterii.
Pentru echipamentele cu o functionare si instalare complexe, egeneratoare asigura si suportul in instalare, iar daca este cazul, training-ul personalului desemnat a folosi generatorul respectiv. Toate produsele beneficiaza de service, garantie si post garantie.
Indiferent de modul de utilizare dorit si regimul de functionare estimat, egeneratoare poate oferi, cu siguranta,un model potrivit.



Powered by SEO monitor