DjSuperStore.ro te pregateste pentru petrecerile verii

Vine vara si vin petrecerile asa ca DJSuperStore.ro, singurul magazin online dedicat DJ-ilor amatori si profesionisti, iti aduce echipamente de top pentru ca tu sa poti face show de fiecare data. Magazinul online a lansat si intreaga gama de produse UDG pentru ca tu sa poti lua mai usor toate echipamentele cu tine.



Mergi la mare, participi la un festival din tara sau ai fost invitat la un eveniment de peste hotare si vrei sa iti iei controllerul sau castile cu tine? Descopera gama de carcase, rucsaci si genti de la UDG, create special pentru ca tu sa transporti echipamente de DJ in siguranta oriunde te vei duce. Rezistente, confortabile si cu un design placut, produsele UDG pot fi acum comandate usor online sau pot fi vazute in showroom-ul DJSuperStore din Alba Iulia.



DjSuperStore iti aduce cele mai renumite branduri din domeniu si toate echipamentele la care visezi. Intra in magazinul online pentru a descoperi game de sisteme Traktor, console si controllere, accesorii, console DJ, console iPad, CD/USB Playere, mixere, platane, casti DJ, midi controllere, monitoare de studio, microfoane sau tot felul de cabluri de care s-ar putea sa ai nevoie. Vei face cunostinta cu produse de exceptie de la Reloop, AiAiAi, Pioneer, Numark, Beats by Dre, Sennheiser, Akai si multe alte companii care nu fac rabat la calitate. Poti si testa aceste echipamente in showroom-ul din Alba Iulia sau poti cere un sfat de la echipa super-pasionata DJSuperStore.



Nu rata nici reducerile foarte interesante din aceasta perioada la echipamente de studio si verifica sectiunea de noutati daca vrei sa fii la curent cu tot ce a mai aparut. Daca esti grabit sau nu ai acces la internet sa stii ca poti comanda si prin telefon la 021.227.28.61 sau poti plati online si primi produsele chiar la tine acasa pentru ca transportul este gratuit la comenzi de peste 499 de lei. Toate produsele DJSuperStore vin cu o garantie solida si ai acces oricand la un service de foarte buna calitate.



Indiferent ca esti deja expert si ai mii de fani sau abia ai inceput sa inveti, pe DJSuperStore vei gasi echipamentele care iti vor potenta talentul. Exploreaza chiar acum gama de produse disponibile online si in showroom.



Powered by SEO monitor