Din cauza pandemiei, tot mai multi romani aleg sa mearga la psiholog Daniel Ivan

Pentru ca in ultimul an din cauza pandemiei stresul major, anxietatea, atacurile de panica si depresia si-au facut rapid simtite prezenta in tot mai multe familii din Romania, majoritatea au decis sa apeleze la un psihoterapeut de specialitate.

Depresia si stresul, tot mai prezente in zilele noastre

Conform unui studiu, pandemia a fost cauza principala a acestor probleme, fapt pentru care, populatia a cautat solutii salvatoare la persoane cu experienta vasta in spate.

Daniel Ivan - psiholog in Bucuresti este unul dintre psihologii care are o experienta vasta in acest domeniu si care totodata, prezinta incredere pentru publicul larg. Faptul ca a acumulat o experienta in decursul anilor, psihoterapeutul Daniel Ivan are capacitatea de a asculta, a intelege si a gasi o rezolvare in ceea ce priveste problemele pacientilor.

De asemenea, cunostintele pe care le are in acest domeniu se datoreaza studiilor aprofundate, cat si a colaborarii cu diversi specialisti care au pus bazele unei dezvoltari profesionale solide.

Are capacitatea de a:

 

- a asculta fiecare pacient in parte, fara sa isi formeze idei preconcepute;

- a ajuta pacientii sa treaca cu incredere prin procesul schimbarii;

- da prilejul ca pacientii sa isi poata exprima sentimentele, cat si emotiile negative sau pozitive;

- de a ajuta pacientii sa se dezvolte ca si persoana si sa isi imbunatateasca stima de sine;

- oferi incredere, cat si sustinere pe tot parcursul procesului de schimbare;

- de a pregati pacientii ca in viitor sa se descurce singuri, fara ajutorul psihologului;

- sa respecte etica deontologica.

Psihologul Daniel Ivan are incredere in capacitatile sale de vindecare, deoarece pune pasiune si determinare pentru fiecare caz in parte.

Traim vremurile in care lipsa timpului este si ea o problema majora. Faptul ca nu avem sau nu ni se acorda timpul necesar din partea celor apropiati atunci cand simtim ca avem nevoie de ajutor sa ne asculte, sa ne inteleaga, sa ne sprijine si sa nu ne critice, frustrarile interioare se acumuleaza, iar de aici intervin starile de panica, stres si anxietate.

Psihologii au capacitatea de a avea rabdare, in primul rand, cu fiecare pacient in parte si asta pentru a gasi resursele necesare in ceea ce priveste atingerea obiectivelor. Populatia Romaniei a inteles in ultimul an faptul ca daca are o problema, o frustrare interioara si nu cere ajutorul, aceasta se poate agrava.

Apeleaza la psihoterapeuti de specialitate, deoarece au o experienta in spate si pot gasi solutii contructive impreuna pentru a rezolva ceea ce te preocupa.

Pentru mai multe detalii cu privire la un psiholog bun din Bucuresti, acceseaza pagina danielivan.ro.

Date de contact:

eMail: contact@danielivan.ro

Telefon: 0761.600.020

danielivan.ro