Dezbaterile Societal

ONG



Daca e marti, dezbatem!


 

 

 




REPER21 lanseaza marti, 22 februarie, “trocurile” de cunostinte intre ONG-uri. In fiecare marti, la ora 18:00, dezbatem câte un subiect legat de responsabilitatea sociala si de mediu intr-un cadru convivial, la casa REPER21. 




 




Iata subiectul primei intâlniri : « Parteneriatul ONG-firma, pasarela intre doua lumi? ». Dezbaterea va fi moderata de Bogdan Gioara (Presedinte REPER21).




 




Parteneriatele ONG-firma sunt « contra naturii » sau reprezinta viitorul pentru dezvoltarea societatii civile? Cum au evoluat in ultimii ani relatiile intre ONG-uri si firme? In cadrul parteneriatelor existente intre aceste doua tipuri de organizatii, care sunt mizele, interesele si metodele utilizate de firme? In ce conditii parteneriatul cu o firma permite unui ONG sa isi indeplineasca cu succes misiunea?




 




La nivel european, relatiile intre ONG-uri si firme au cunoscut in ultimul deceniu o transformare profunda. Pe de-o parte, o serie de mari companii sustin diverse ONG-uri cu vizibilitate la public in realizarea unor cauze culturale, sociale sau ecologice. Pe de alta parte, din ce in ce mai multe ONG-uri adopta ca misiune dezvoltarea durabila si vizeaza promovarea acestui concept in zona business. Cum se reflecta aceasta evolutie in relatiile intre ONG-urile si firmele din Romania?




 




Pentru inscrierea la dezbaterea de marti 22 februarie va rugam sa ne trimiteti la adresa: contact@reper21.org urmatoarele informatii:




-       prenume si nume;




-       denumirea ONG-ului;




-       statutul pe care il aveti cadrul organizatiei (membru/ angajat/ voluntar). 




 




Societal este un produs al proiectului „Competente si instrumente pentru adoptarea responsabilitatii sociale si de mediu in cadrul organizatiilor societatii civile” coordonat de Asociatia REPER21 in parteneriat cu Agentia ANPCDEFP si Asociatia CRIES si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane 2007-2013.




 




Pentru mai multe despre Programul Operational Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, vizitati site-ul www.fseromania.ro.




  




 






 



 

dezbateri Societal Reper21 RSC