Despre Onix Studio, studio de videochat + avantajele unui job in acest domeniu

Se stie deja ca in Romania exista aproximativ 3.000 de studiouri de videochat si peste 100.000 de modele ce activeaza in acest domeniu. Cu toate astea, romanii inca au o retinere atunci cand trebuie sa poarte o discutie pe tema videochatului. Unul dintre motive ar fi lipsa cunostintei in cauza.

Pentru a face putina lumina in acest caz, in cele ce urmeaza, se vor detalia cateva aspecte importante ce tin de tainele videochat-ului. Reper in aceasta discutie va fi onixstudio.ro, site-ul oficial al studioului de videochat renumit in Mures.

Ce implica un job in acest domeniu – cerinte de angajare

Conditiile de angajare la Onix Studio sunt usor de indeplinit – totul tine de determinarea fiecareia. Totodata, vointa si dorinta de a experimenta lucruri noi, nu trebuie sa lipseasca.

Pentru a obtine un job, doritoarele trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18  si 50 de ani – acesta este primul criteriu de departajare.

Urmatorul criteriu tine de nivelul de cunostinte a unei limbi de circulatie internationala – engleza, franceza, germana sau olandeza. Cunoasterea unei limbi straine este importanta deoarece platformele Onix Studio nu pot fi accesate din Romania. Astfel, modelele vor conversa cu persoane din afara granitelor printr-o limba comuna ambelor categorii – solicitant si model.

Ce a pregatit Onix Studio pentru publicul feminin interesat?

La Onix, studio de videochat din Mures, modelele beneficiaza de o multitudine de avantaje. Avand in vedere ca fiecare femeie isi doreste sa fie independenta din punct de vedere financiar, Onix Studio intelege acest lucru si il poate asigura.

Noile modele beneficiaza de 2.500 de lei, salariu garantat in prima luna. In aceeasi ordine de idei, la Onix, salariile sunt cuprinse intre 700$ si 10.000$ - totul tine de activitatea fiecareia in cadrul studioului. Un lucru ce face acest domeniu atat de apreciat, este faptul ca niciodata sumele nu sunt fixe – modelele nu vor primi lunar o suma standard de bani, ci pot evolua de la o luna la alta.

Programul este extrem de flexibil – intre timp modelele se pot ocupa si de activitati extra precum scoala, facultate, alt job si asa mai departe.

Nu in ultimul rand, la Onix Studio, pentru cele interesate, job-ul incepe in urma semnarii contractului de colaborare si a eliberarii cartii de munca.

Bonusurile sunt numeroase – se beneficiaza de bonus de recomandare, 200$, dar si de atunci cand se lucreaza de Craciun, Paste si Revelion – 80% din banii realizati.

Sa nu mai vorbim de faptul ca modelele pot pleca in vacante integral platite, in locuri exotice din lume. In momentul intocmirii contractului se pot cere mai multe informatii despre acest lucru.

Cele dornice de un job ca model de videochat, pot aplica chiar acum in cadrul site-ului onixstudio.ro. In cel mai scurt timp, echipa va reveni cu un apel telefonic pentru a programa un interviu.

Tainele videochat-ului pot fi intelese doar in momentul in care se intra cu adevarat in acest cerc - al modelelor profesioniste si determinate de la Onix Studio.