Despre corsetele modelatoare ce au cucerit publicul roman

Oricine trebuiesa recunoasca faptul ca nu adopta mereu o pozitie corecta a spatelui si implicita corpului. Efectele nu se simt pe moment, insa, cu timpul, se resimt sub formade dureri insuportabile. Este adevarat ca nu oricine poate adopta mereu opozitie corecta din cauza mai multor factori – munca fizica pe care o implicajob-ul, de exemplu.

Dornici de aavea o sanatate puternica, romanii si-au indreptat atentia catre corsetelemodelatoare de pe https://www.clessidra.ro/.Sunt o alternativa confortabila, accesibila daca ne referim la pret, cu o lungadurata de viata.

Mai trebuiementionat si ca aceste corsete speciale pentru corectia pozitiei spatelui suntconfectionate din latex sau non latex. Pe langa acest scop bine cunoscut,corsetele modeleaza si talia, ajuta la pierderea centimetrilor nedoriti – printermosudatie si compresie.

Catevacorsete modelatoare de reper

In primul rand,la Clessidra se regasesc 3 tipuri de corsete dedicate femeilor:

-          Corsete modelatoare pentru slabit

-          Corsete modelatoare postnatale

-          Corsete modelatoare de uz zilnic

In aceeasi ordine de idei, pentru a putea satisface o publicul feminim, Clessidra are in stoc corsete modelatoare de la marimea XXS pana la 7XL. Pentru o cautare rapida si eficienta se poate folosi filtrul de cautare din cadrul magazinului.

-          Corset Persoane Scunde Ultra25 Tije – acesta este recomandat pentru uz zilnic sau pentru persoanele sedentare si chiar pentru uz postnatal. Purtat in timp, va corecta pozitia coloanei vertebrale, va ridica bustul si, nu in ultimul rand, va sustine si zona lombara.

-          Corset Latex Basic/Sport – recomandat cu preponderenta persoanelor active, ce practica sport des. Va aplatiza abdomenul datorita compresiei medii. Nu in ultimul rand, este prevazut cu trei randuri de inchidere.

Lenjeria modelatoare – o alta alternativa pentru femei

In aceasta categorie se regaseste lenjerie modelatoare postnatala, postoperatorie, de uz zilnic sau pentru evenimente speciale. Confectionata din powernet sau powerflex, aceasta se prezinta in variante multiple – de la body-uri pana la fullshapere cu picior lung si brate. Cele interesate pot accesa clessidra.ro pentru a explora vitrinele virtuale.

Un plus de detalii in completarea celor enuntate anterior se gasesc in cadrul magazinului.