Despre carucioarele pentru copii

Carucioarele, spre exemplu, reprezinta acele produse necesare parintilor pentru a le arata copiilor lumea din afara. Desi copiii petrec in jur de 16-18 ore dormind, atunci cand sunt mici, mintea lor functioneaza si poate sa fie atenta la susurul apei, la ciripitul pasarelelor, la zgomotul din parc si asa mai departe, asa ca nu va imaginati ca bebelusul nu aude cand doarme sau creierul lui nu receptioneaza elemente din exterior, pentru ca nu este chiar asa.

Carucioarele trebuie sa fie conforme nu doar cu normele de siguranta impuse de legislatia europeana, dar trebuie sa fie si usor de montat, trebuie sa aiba piese si sisteme de prindere care sa fie disponibile de la fabricant in zona unde locuiti si de preferat de la acelasi magazin de unde ati luat si caruciorul, trebuie sa fie frumos colorate si sa induca bebelusul intr-o lume de vis, in timp ce il protejeaza impotriva frigului sau a caldurii excesive.

Carucioarele sunt valabile in general pentru o perioada de 2 ani, nu ca nu ar mai fi capabile sa functioneze si peste acesti 2 ani, doar ca bebelusul nu va mai incapea si nici nu va mai vrea sa fie plimbat cu caruciorul, ci sa mearga pe jos sau cu tricicleta. Dar exista si carucioare care se pot mari in functie de cresterea bebelusului, astfel ca puteti sa il folositi si la 3 ani, dar numai daca fetita sau baietelul dvs este de acord.

carucioare carucioare ieftine carucioare copii ieftine carucior ieftin carucior pentru copii