Deschidere Curs de teatru pentru copii - 15 octombrie 2011.



Scoala de teatru Corifeu, anunta pentru data de 15 octombrie, deschiderea cursurilor de teatru pentru copii, cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani.

Cursul cuprinde exercitii de:

* atentie

* improvizatie

* miscare scenica

* dans

* muzica

* dictie

* empatie,

* tehnici de dezvoltare personala

* socializare.

 

Copiii vor invata sa transmita emotii si sentimente, sa isi invinga emotiile chiar si in fata camerei de filmat, pentru ca vor fi invitati intr-o emisiune Tv, fiecare prezentand un monolog, pe care il vom pregati individual.

Rolurile din scenete și piesa de teatru in care vor juca, sunt doar o demonstratie pretext a ceea ce copiii dobândesc la acest curs de actorie, în realitate, multi pasi în atelierul de teatru isi vor gasi corespondent imediat si în viata.

La finalul cursului se va pune in scena o piesa de teatru. Aceasta piesa va fi construita ca un muzical, adica va avea inserata in ea cantece si dansuri. Dupa spectacol copiii vor primi intr-un cadru festiv diploma de absolvire a cursului si afisul spectacolului in care au jucat. Deasemeni vor fi pregatiti pentru a participa la concursul “Copiii au talent”.

Va asteptam cu drag sa dam frau liber imaginatiei si sa invatam lucruri noi, folositoare pentru dezvoltarea copilului dvs.

Pentru mai mult edetalii accesati adresa siteului: www.cursuri-teatru.com





 

teatru curs copii teatru de revista dans