Dental Premier revolutioneaza planul de tratament stomatologic – dantura fixa si implant dentar intr-o singura zi!

Pentru pacientii care au nevoie de implant dentar Clinica Stomatologica Dental Premier propune un plan de tratament mai eficient - o singura interventie pentru implanturi si lucrarea fixa. Sub deviza Dinti intr-o zi!, medicii de la Dental Premier indeplinesc visul oricarui pacient, acela de a avea o dantura completa si perfecta in cel mai scurt timp.

Una din problemele conexe celor dentare se refera la frustarea de a avea dinti lipsa, fiind necesara asteptarea pana la finalizarea unei lucrari dentare. Datorita medicilor specialisti implantologi de la Dental Premier, a dotarilor moderne din cadrul clinicii, astazi putem vorbi despre implant dentar cu lucrare fixa, serviciu stomatologic posibil de realizat in maximum 24 de ore.

Fast&Fixed Bredent si All-on-4 Nobel Biocare

Medicii implantologi din cadrul clinicii Dental Premier detin Certificatul de Excelenta SKY Fast & Fixed by Bredent! Tehnologia germana permite scurtarea timpilor de asteptare si este o metoda revolutionara de implantare. In aceeasi sedinta, sub efect de anestezie desigur, se vor realiza extractii, daca acestea se impun, implanturi cu incarcare imediata, atat cat sunt necesare.

Este un plan de tratament adresat celor cu putini dinti ramasi pe arcada sau chiar fara niciun dinte. Fara aditie de os si cu ajutorul unei tehnologii moderne, PRGF®-Endoret®, pacientul poate avea parte si de vindecare mai rapida. Concret, acesta nu ramane fara dinti in perioada de asteptare pana la osteointegrare, pret de 4-6 luni pentru restaurarile totale si circa 2 luni pentru restaurari partiale.

Ulterior interventiei de implant dentar, pacientul primeste si o lucrare fixa, provizorie, insa care ii permite sa zambeasca si sa manance fara probleme pana la atasarea lucrarilor definitive fixe.

Avantajele implanturilor dentare

Un implant dentar este menit sa substituie un dinte natural cu toate functiile sale, inclusiv estetic vorbind. Spre deosebire de alte variante, implantul poate fi o solutie individuala sau multipla, adica inlocuieste unul sau mai multi dinti, poate sustine o lucrare complexa pentru toata arcada.

La Dental Premier implantul este o procedura reusita si datorita aparaturii de ultima generatie si a tipurilor de materiale utilizate, rezistente si mai ales biocompatibile. Astfel, organismul accepta implantul fara probleme.

Faza finala presupune lucrarea definitiva fixa, coroanele dentare ce imbraca implantul fiind atasate.

Despre cum decurge un astfel de plan de tratament, care este solutia optima pentru fiecare caz in parte in ceea ce priveste reconstructia dentara descoperim informatii si in cadrul paginii oficiale, dentalpremier.ro. 

implant dentar clinica stomatologica