100 de barmani şi ospătari pentru DUBAI

Pe 12 şi 13 iunie, la hotel Radisson Blu din Bucureşti, vaavea loc cel mai mare eveniment de recrutare F&B.

 

Solutions Leisure, una dintre cele mai puternice companiiF&B din DUBAI, vine în România să recruteze BARMANI şi OSPĂTARI pentru cele4 noi locaţii de top ce se vor deschide în faimosul Hotel Rixos, de pe plajaJBR Beach.

Solutions Leisure pune la bătaie nu mai puţin de 100 deposturi de barmani şi ospătari. Candidatul ideal trebuie să fie pasionat delumea cluburilor şi a restaurantelor, de arta culinară, vinuri, cocktailuri, săfie plin de viaţă şi să vorbească limba engleză.  Experienţa în industria World ClassHospitality constituie un avantaj, însă compania caută şi personalităţiputernice, care îşi doresc să se formeze profesional şi să evolueze.

C.V.-urile candidaţilor sunt aşteptate până pe 5 iunie laadresa de email: hr@solutions-leisure.com.

 

În 15 ani de activitate, Grupul Solutions Leisure reuşit sădevină una dintre cele mai importante companii de World Class Hospitality  din Orientul Mijlociu. Succesul estedemonstrat de numeroasele premii şi nominalizări la cele mai prestigioase evenimentede F&B, dar şi de ceipeste 100.000 de clienți care vizitează în fiecare lună restaurantele şibarurile deţinute de Solutions Leisure.

Portofoliul unic și divers de locații a fost dezvoltatstrategic pentru a răspunde demograficului cosmopolit al Emiratelor ArabeUnite.

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/dubaibiggestrecruitment/

http://www.solutions-leisure.com/

dubai joburi bucuresti barmani ospatari restaurante baruri cluburi job strainatate