Del Mar Medical Spa premiat la Gala Premiilor Intraceuticals de catre makeup artistul Madonnei, Gin

P { margin-bottom: 0.08in; }A:link { color: rgb(0, 0, 255); }

 “Am fost foarte emotionate si in acelasi timp onorate sa primim <Premiul pentru cea mai buna lansare de produse> din partea domnului Anthony McMahon, fondatorul Intraceuticals si a Ginei Brooke, Makeup artistul Madonnei”, a spus Mihaela Petreanu, Manager Del Mar Medical Spa. “Pentru a promova un produs, trebuie sa crezi in el. Noi iubim Intraceuticals de-a dreptul!”, a continuat Mihaela”.

A doua zi, echipa de terapeuti a Del Mar Medical spa si o seama de clienti de-ai centrului au avut oportunitatea sa o cunoasca pe Gina Brooke intr-un cadru mai intim, la sediul din Soseaua Nordului. Cu aceasta ocazie, Gina a realizat un tratament Intraceuticals  avand-o drept model pe una dintre cele mai fidele cliente si prietene de-ale Del Mar, Valentina Pelinel. Atat echipa Del Mar cat si clientele prezente la eveniment au putut sa afle de la Gina multe trucuri despre utilizarea tratamentelor Intraceuticals in scopul pregatirii tenului pentru un machiaj perfect.

Del Mar Medical spa este centru de excelenta Intraceuticals din 2010, avand cinci traineri specializati Intraceuticals si oferind experienta Intraceuticals mai multor sute de clienti, de-a lungul celor trei ani de cand utilizeaza prestigiosul brand. Printre clientele care au beneficiat de tratamente Intraceuticals la Del Mar se numara: Valentina Pelinel, Dana Sota si Malvina Cervenschi.

Valentina Pelinel despre Intraceuticals: “Pielea mea iubeste rasfatul oferit de tratamentul Intraceuticals. Dupa 40 de minute de infuzie cu colagen simt ca am un ten de copil. Multumesc Del Mar.”

Dana Sota despre Intraceuticals: “M-am lasat sedusa, apoi m-am indragostit de Intraceuticals. Tenul meu e mai proaspat ca oricand, dupa tratamentul cu antioxidanti. Sunt nerabdatoare sa il incerc si pe cel cu colagen. Multumesc Intraceuticals si echipei Del Mar.”

Intraceuticals este un sistem revolutionar, non-invaziv care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substanţe active precum Botox sau acid hialuronic. Cu ajutorul unui aparat pe baza de oxigen hiperbaric se introduc in straturile profunde ale pielii substantele benefice precum acid hialuronic, vitaminele A, C, E sii diversi antioxidanti. Datorita sinergiei optime intre oxigen şi substantele active, aparatul cu oxigen hiperbaric este un adevarat revitalizant al functiilor vitale ale pielii.

Intraceuticals este tratamentul facial folosit de catre clinici si saloane de frumusete de top din toata lumea si recomandat de vedete de la Holywood, celebritati, makeup artisti, fotografi si stilisti din toata lumea.

Infiintat in 2006, centrul medical Del Mar este primul medical spa din Romania. Acesta ofera in prezent cele mai noi si inovative tratamente de estetica faciala, remodelare corporala, meniu spa, wellness si nutritie, precum si medicina complementara – hidrocoloterapie, acupunctura, reiki, yoga.

 

Pentru mai multe informatii despre Del Mar Medical Spa, va invitam sa vizitati www.delmarmedspa.ro.

 

Powered by SEO Monitor