Beautyferia - Un centru de wellness & spa pentru trup si suflet

Beautyferia este un centru de infrumusetare si intinerire deja cu renume ce s-a specializat pe estetica faciala, corporala si pe proceduri spa, intr-o locatie care inspira frumos atat pentru exterior cat si pentru interior.

Construind  o atmosfera de totala relaxare, creata prin aromaterapie, printr-un ambient care sa permita mici evadari din cotidianul agitat si plin de griji, prin galeria de arta discreta cu tablouri si obiecte hand-made, Beautyferia este un salon de infrumusetare din Bucuresti si centru spa, care se prezinta ca un loc ce si-a propus sa aduca frumusetea si sa readuca tineretea fizica si mentala mai aproape de oameni in cat mai multe forme.

Beneficiile clientilor sunt variate si diversificate dupa nevoile fiecaruia dintre acestia, centrul fiind un rai al tratamentelor de estetica faciala si corporala, al ritualurilor SPA si al procedurilor de medicina alternativa si preventiva.
Tratamentele de estetica faciala puse la dispozitie de Beautyferia cuprind game de cosmetice foarte reputate precum Bruno Vassari si Pevonia  Botanica, iar de curand  centrul a introdus in gama sa de tratamente brandul Nu Skin – singurul din lume care produce cosmetice si suplimente nutritive bazate pe o platforma genetica (proprietara) – ageLOC -  si care lucreaza sinergic pentru a produce o intinerire reala a corpului in toate aspectele sale (interior si piele). Tot in gama Nu Skin exista si tratamentul antiacneic Clear Action, bazat pe platforma genetica ageLOC si care duce la disparitia acneei de orice forma si refacerea epidermei  in cele mai multe dintre cazurile tratate in cadrul centrului Beautyferia inclusiv prin disparitia cicatricilor postacneice fara proceduri invazive, in proportie de peste 90 %.

O alta gama puternica de tratamente estetice prezenta in centrul Beautyferia o reprezinta procedurile bazate pe utilizarea oxigenul hiperbaric (preluand din medicina metoda camerei hiperbarice in care erau depresurizati scafandrii). Oxigenul hiperbaric are efect de relaxare, intinerire si ajuta substantele active sa penetreze epidermul pana la derm.

Tratamentele de estetica corporala inseamna utilizarea unor aparate certificate medical in centre de relaxare si wellness, iar aparatura utilizata de Beautyferia este absolut de top in domeniu: Eximia (slabire intensiva si sanatoasa) si robotul multifunctional PowerShape 3Max. Tehnicile utilizeazate in cadrul centrului spa implica oxigen hiperbaric corporal, ultraporatia (Eximia), cavitatia  (PS 3Max),  presoterapia, termocuverta si electrostimulatorul.
              
Pe langa tratamentele de intinerire propriu-zise, Beautyferia pune la dispozitia clientilor sai si ritualuri de masaj SPA: vinoterapie, masaj cu scoici, tratamente de hidratare, iar dintre procedurile de medicina alternativa existente, Beautyferia ofera tratamente energetice (reiki) si tratamente florale.

Pentru detalii complete, accesati pagina web: www.beautyferia.ro

Powered by SEO monitor