Deco Perete - o sursa infinita de picturi pe numere!

Magazinul online Deco Perete ofera doritorilor de a exersa creativitatea si de a aduce frumosul in casa lor experienta inedita de a picta propriile tablouri. Vorbim despre picturi pe numere, proiecte de tip DIY (do it yourself) recomandate atat adultilor, cat si copiilor.

Varietate de picturi pe numere disponibile la Deco Perete

Deco Perete propune pentru publicul interesat proiecte creative, de relaxare, reprezentate de picturi pe numere. Concret, acestea sunt definite de corespondenta intre numere si culori. Un astfel de kit include tot ce este necesar pentru a incepe imediat pictatul, respectiv plansa, pensulele, culorile acrilice si modelul de pictura asa cum va fi la final.

Altfel spus, pictura pe numere devine un tablou perfect dupa ce culorile sunt asternute pe panza, conform sablonului. De mentionat ca materialele sunt premium, de cea mai buna calitate, panza pe care se picteaza este gata intinsa pe sasiu, astfel ca se va putea expune imediat dupa ce se picteaza direct pe perete, iar la finalizarea proiectului nu se vor observa liniile ce au creionat schita, culorile au o buna acoperire si sunt rezistente.

Ca tematica, astfel de picturi sunt potrivite pentru copii si adulti si sunt regasite in stocul de la Deco Perete in mai multe variante tematice: motive florale, portrete, peisaje, viata urbana, animale.

Idee perfecta pentru cadou sau pentru placerea proprie de a picta

Picturile pe numere vin cu avantaje multiple, printre care si posibilitatea de a fi un cadou inedit. Sunt realmente o provocare pe care multi o vor imbratisa. Dupa pictat, tabloul poate fi inramat si expus.

Deco-Perete recomanda astfel de picturi pentru cei care isi doresc timp liber de calitate, un hobby sau o idee de activitate pentru recreere. Stresul, cel in seama caruia punem atat de multe efecte negative, intrucat impactul pe care il are asupra noastra este major, poate fi un motiv intemeiat pentru care pictura pe numere va fi o alegere perfecta. Detasarea de cotidian, terapia culorilor, calmul si atentia ce sunt implicate in aceasta activitate sunt negresit benefice pentru pictorii amatori.

Comanda online

Seturile complete de picturi pe numere de la Deco Perete pot fi comandate online. In functie de decorul camerei copilului sau de animalele care ii plac cel mai mult, alegerea in sine va fi o provocare. Galeria din cadrul paginii eshop-ului mentionat poate fi un punct de reper, o sursa de inspiratie despre cum vor arata picturile in varianta finala si cum se incadreaza acestea in decor.

Detalii despre pret si posibilitatea de a comanda sunt regasite online.