De Ziua Muncii, bucurestenii s-au relaxat la masaj!



3 mai 2010, Bucuresti – Mare si soare, munte si gratar, mici si bere, aceastea au fost optiunile unui numar important de bucuresteni pentru petrecerea zilei de 1 mai. Vreme buna, prieteni, distractie, dar si multi nervi, ore lungi pierdute in trafic si, pe alocuri, chiar amenzi usturatoare de circulatie.

Pentru cei care au dorit sa evite toate acestea si au optat pentru ramanerea in Capitala la acest sfarsit de saptamana, Nirvana Masaj, unul dintre cele mai vechi  saloane de masaj din Bucuresti, a avut o oferta speciala: Te relaxezi si platesti cat vrei!

Astfel, cei care au ales Ziua Muncii pentru o binemeritata relaxare au fost recompensati cu aceleasi masaje deosebite practicate de obicei la Nirvana, insa fiecare client a platit cat a dorit! Dupa stresul zilnic, ce-ti poti dori mai mult decat o ora in care simturile sa-ti fie invadate doar de senzatii placute?!

Sambata, in ziua ofertei speciale, Nirvana Masaj a avut un numar dublu de solicitari fata de o zi obisnuita, ceea ce inseamna ca de doua ori mai multi clienti ai salonului vor incepe o noua saptamana de lucru cu zambetul pe buze.

”Vin de peste 5 ani la Nirvana, dar nu mi-a venit sa cred cand am auzit de oferta de azi. Am zis ca e o gluma si ca ne vor pune totusi sa platim un pret minim. Si, totusi, a fost pe bune … am platit dublu fata de cat platesc de obicei, meritau … si promit ca revin si pe 1 iunie!” a declarat Radu G., un client al zilei de 1 mai.

Pentru ei, dar si pentru alti oaspeti, Nirvana Masaj a decis ca aceasta oferta speciala sa fie reluata in fiecare prima zi a unei luni. Asadar, retineti: de-acum, daca e 1 ale lunii, Nirvana Masaj va ofera relaxarea la pretul pe care il decide fiecare! Platesti cat vrei tu!

Pentru detalii suplimentare si conditii despre aceasta oferta dar si orice fel de informatii referitoare la salonul si serviciile noastre, accesati: www.nirvanamasaj.ro sau sunati la numarul: 0721.904.419.

 

Despre Nirvana Masaj:

Nirvana Masaj este unul din cele mai vechi saloane de masaj din Bucuresti, fiind infiintat in 2002. De atunci am crescut de la an la an si am devenit un nume de rezonanta in mintea clientilor fideli de masaj din Bucuresti.

Serviciile oferite includ masajul de relaxare, masajul erotic, petreceri ale burlacilor, pachete VIP. Intotdeauna inovativi, am fost primul salon care a lansat abonamentele all-inclusive, care aduc reduceri de pana la 40% fata de tarifele uzuale de masaj.

 

Situat in zona palatului Cotroceni, Nirvana Masaj incearca sa ofere o calatorie spre starea de nirvana, acea stare de bine absolut spre care tindem permanent si pe care nu o putem atinge niciodata.

masaj erotic body masaj relaxare timp liber timp liber evenimente jacuzzi sampanie 1 Mai mare munte soare