De la adult disfunctional la echilibru - cu ajutorul psihologului Daniel Ivan

Reactiile comportamentale ale unui om depind foarte mult de familia in care a crescut, de contextul social si financiar, traumele traite pe parcursul vietii, precum si interactiunea cu ceilalti. Multe persoane ajung sa fie adulti disfunctionali, datorita ideilor preconcepute si obiceiurilor inradacinate si formate in creier, ca reactie la situatii traumatice. Daniel Ivan te asteapta la cabinetul sau pentru a incepe sedintele de terapie cognitiv-comportamentala.

 Ce inseamna terapia cognitiv-comportamentala

Diagnosticarea timpurie a problemelor de ordin psihologic sau a altor probleme si tulburari,  cele mai eficiente forme de intelegere si tratare a acestora. Aceasta prin definitie combina doua forme de terapie, cea cognitiva si cea comportamentala. Prima parte se refera la toate procesele ce tin de minte cum ar fi gandirea, rationalizarea, logica, memoria, concentrarea si atentia, etc. Un terapeut ca Daniel Ivan, un real profesionist desluseste exact ce sta la baza fiecarui gand al tau, fiecarei convingeri, pentru a indentifica factorii declansatori si a te ajuta practic sa resetezi orice tipar distructiv sau de auto-sabotare. Prin asta ne referim si la faptul cum vorbesti despre propria persoana, caci devii ceea ce gandesti si ceea ce vorbesti.

Terapia comportamentala se refera la cum reactionezi cand cineva, de exemplu, nu este de aceeasi parere cu tine. Emotiile cat si gandurile vin in stransa legatura, iar reactiile sunt pe masura odata ce o convingere este atacata. Aceasta forma de terapie te ajuta sa dobandesti calmul necesar, pentru a nu reactiona impulsiv, controlat de sentimente. O decizie rationala, corecta, poate face o mare diferenta in viata cuiva, spre deosebire de una emotionala, care poate distruge vieti.

Terapia cognitv-comportamentala te ajuta sa iti readuci echilibrul in viata. Te ajuta sa intrerupi gandurile negative inlocuindu-le cu convingeri mai sanatoase si te ajuta sa iti modifici reactiile comportamentale cand te afli in situatii dificile, astfel incat sa depasesti mai usor starile de frica, anxietate, furie sau rusine. De la interactionarile cu ceilalti, la o buna functionare in societate, precum si rezolvarea dependentelor, a insomniilor, atacurilor de panica, tulburarile de personalitate, stresul post-traumatic, depresia si anxietatea si multe altele cu care se confrunta omul modern, danielivan.ro este locul unde vei fi intampinat cu profesionalism, intelegere, lipsa de judecata si o colaborare activa si eficienta intre client si psiholog.

Contact: 0761600020

contact@danielivan.ro

danielivan.ro