De ce sa alegem becuri cu led in detrimentul celor cu incandescenta?

Alegerea becurilor pentru locuinta sau pentru alte spatii este fara indoiala o investitie pe care o facem pe termen lung, de aceea trebuie sa acordam acestei alegeri atentia cuvenita. Dupa cum bine stim, becurile se regasesc astazi sub diverse forme si utilizeaza tehnologii diferite, astfel ca este esential sa intelegem aceste tehnologii pentru a putea face cea mai potrivita alegere pentru nevoile noastre. Cu toate acestea insa, adesea ne multumim sa ne raportam numai la aspectul financiar, astfel ca alegerea pe care o facem nu este intotdeauna si cea mai inteleapta. 

Tehnologiile au avansat destul de mult in ceea ce priveste becurile, astfel ca in conditiile actuale avem acces la cateva categorii de becuri pentru care putem opta atunci cand vine vorba despre iluminatul locuintelor sau chiar si despre iluminat stradal. Mai mult decat atat, le regasim si in cadrul magazinelor online de specialitate, iar cel mai bun exemplu in acest sens il constituie www.led-box.ro. Nu stii ce becuri sa alegi pentru locuinta ta? Iata cateva motive reale pentru care sa iei in considerare becurile led si sa renunti complet la ideea de a opta pentru cele fluorescente sau incandescente. 

Becurile cu led au o durata de viata mult mai mare.

Chiar daca becurile nu sunt o investitie mare, cert este faptul ca nimanui nu-i place sa fie pus in situatia de a le schimba periodic dintr-o varietate de motive. Dintre toate tehnologiile existente, becurile cu led sunt de departe cea mai potrivita optiune pe care o avem atunci cand vine vorba despre durata de viata a becurilor. Spre deosebire de becurile fluorescente, cele cu led rezista de doua ori mai mult, iar spre deosebire de cele cele incandescente acestea rezista si de pana la 50 de ori mai mult. 

Becurile cu led sunt cele mai economice optiuni pe care le avem.

Chiar daca au un pret de achizitie ceva mai mare spre deosebire de alte becuri, cert este faptul ca becurile cu led ne ajuta sa economisim cea mai mare cantitate de energie pe termen lung. Mai mult decat atat, aceste becuri ofera cea mai puternica lumina si au o rezistenta sporita la socuri si vibratii, lucru care nu se prea intampla in cazul celor cu incandescenta. 

Led-box.ro este un magazin online care comercializeaza o varietate de becuri cu led, banda cu led, iluminat stradal cu led pe care le putem achizitiona la preturi deosebit de avantajoase. 

Banda led - www.led-box.ro

Banda led - www.led-box.ro

proiectoare led banda led panouri led